Дневен хороскоп за 29 септември 2023, петък

Овен

Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви.

Телец

Фокусирайте се върху личния си растеж и семейните взаимоотношения. Отделете време за домашни занимания и приятни моменти с близките ви.

Близнаци

Обърнете се към личното си развитие и духовен растеж. Използвайте времето за вътрешни размисли и медитация. Избегнете ненужни конфликти и разкрийте своята уязвима страна пред близките си.

Рак

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Лъв

Днешният ден ще е силно активен. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките Ви. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Днес нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Дева

Днес е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете Ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Обърнете внимание на здравето си. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела.

Везни

Не отпращайте без коментар тези, които Ви искат мнението, но и не давайте непоискани съвети. Никакви неприятни изненади не Ви очакват – напротив, открива Ви се шанс за промяна. Обърнете повече внимание на финансите си през този месец и се опитайте да поддържате баланс между приходите и разходите си. Прекаленото харчене не е за предпочитане, но пък, ако се проявявате като много спестовни, не се чудете, че съдбата постоянно Ви праща нови и нови разходи. Обидите остават само спомен, Вашият оптимизъм се връща наново.

Скорпион

Имате нужда от четливост в контактите: днес към вас са привлечени хора, с които е по-добре да нямате нищо общо. Не рискувайте пари, не се обвързвайте с финансови задължения. Големите покупки трябва да се отложат. Бъдете внимателни във всичко и тогава денят ще премине без загуби и може би ще отвори нови възможности.

Стрелец

Време е да въведете някаква промяна в начина си на работа. Колкото и да ви е трудно да доказвате всяко ваше твърдение, ще е добре да се постараете и да сте по-концентрирани в работата си. Ще изпитате мощна енергия, която може да промени живота ви към по-добро. Вземете тази енергия и я използвайте, за да постигнете финансовите си цели и да спечелите повече сигурност за семейството си.

Козирог

Емоционалните и физически компоненти изграждащи живота Ви се увеличават, което дава на мнозина добра възможност да реализират някои от своите планове. Днес е благоприятно за творчеството, самообразование и изучаване на нови направления на дейност, водещи до растеж на Вашия духовен и материален потенциал.

Водолей

Вие сте активни и неспокойни, претоварени от противоречиви идеи и е трудно да решите какво да правите по-напред. Въздържайте се от дела, които изискват твърде много динамика. Не пилейте енергията си в различни посоки.

Риби

В чудесно състояние на духа са повечето от през днешния ден. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за поддържане на отношения с хора в чужбина. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Възможно е да дадете пари на свои близки. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии