Дневен хороскоп за 21 септември 2023, четвъртък

Овен

Пренебрегването на собствените слабости може да стане причина за много неприятности, дори за болести. Не се опитвайте да пришпорвате събитията или да промените обичайния си начин на живот. Денят е благоприятен за открития и самореализация. Всяко начинание, дори най-рискованото, носи в последствие успех. Възможна е малка печалба или изгодна покупка.

Телец

Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за . Обърнете внимание на здравето си. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Днес ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Днешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Бъдете деликатни, но твърди.

Близнаци

Нови хора, които се появят на пътя Ви, могат да станат източник на много неприятности. Следете за знаци около Вас – днес Вашата вътрешна същност се отразява в околната среда и обкръжението Ви.

Рак

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето Ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. В интимния живот емоциите са смесени.

Лъв

Ако сърцето ви е другаде, бъдете искрени към човека, който открито споделя чувствата си към вас. Голяма част от днес са склонни да рискуват през днешния ден в някакво направление. Сега подобна стъпка не е оправдана, защото няма да осъществите целта си, а следствието от неуспелия опит – в най-добрия случай ще са силни ядове. По-тежките ситуации не бива дори и словесно да се споменават. Не позволявайте на дребните битови проблеми да ангажират вниманието Ви. Днешния ден е за Вас, за удовлетворяване на вашите собствени нужди и желания. Оценявайте правилно всичко, което става около Вас.

Дева

Придайте значение на финансовата стабилност и уравновесяване на бюджета си. Избягвайте рисковани финансови решения и бъдете отговорни към материалните си ангажименти. Отделете време за качествено общуване с близките ви. Подкрепете тяхната удовлетвореност и благополучие.

Везни

Не трябва да посвещавате в своите тайни не съвсем надеждните хора, тъй като може да привлечете върху себе си вниманието на недоброжелателите. Постарайте се да се въздържате от резки думи и раздразнение. Полезно е да преразгледате отношенията си със съседите. По-добре е да прекарате този ден на вилата, където винаги има нещо, с което да се захванете. Не приемайте предложенията за леки доходи.

Скорпион

По-добре е да не казвате всичко, което Ви идва наум, дори ако сте убедени, че само така ще можете да оправите нещата. Упреците трябва да се дозират според фактите, а не според нивото на нервност.

Стрелец

Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. В четвъртък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Днес всичко тръгва по вода.

Козирог

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото Ви. Този четвъртък внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения.

Водолей

Някои събития в днешния ден могат да ви вкарат в задънена улица, но вие с вашата упоритост, няма да оставите магарето си в калта. В този ден звездите ви съветват да се въздържате да правите скъпи покупки и други големи разходи.

Риби

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Обвързаните имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии