Високотехнологична наркооранжерия е открита в рамките на спецоперация на ГДНП и ОДМВР-Варна

Високотехнологична наркооранжерия е открита в рамките на спецоперация на ГДНП и ОДМВР-Варна . Намерена е и скъпа крадена кола; действията са осъществени под надзора на прокуратурата.

Операцията е реализирана през вчерашния ден от служители на ГДНП, ОДМВР-Варна и РУ-Провадия на територията на с. Млада гвардия. При предприети процесуално-следствени действия в двора на бивша птицеферма в селото е открито хале, пригодено за отглеждане на растения от рода на конопа. Иззети са 923 растения, достигнали различен стадий на развитие, високо технологично оборудване, суха тревиста маса и материали за отглеждането им. В хода на операцията криминалистите установили и противозаконно отнет автомобил  „Порше 911“. Кражбата е заявена на 31 август от собственика му в София. При огледа е изяснено, че върху идентификационните номера на колата е извършена интервенция.

По случая е задържан 33-годишен варненец, ползвател на имота. По случая са образувани две досъдебни производства, работата по които продължава под надзора на прокуратурата.

 


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии