Връчват ключовете на Първия в България мобилен пункт за кръводаряване “Аз Вярвам и Помагам”

На 20.09.23 г (Сряда) в сградата на РЦТХ – Варна (Кръвен център) в двора на МБАЛ “Св. Анна – Варна” на адрес бул. Цар Освободител 100 връчват ключовете на Първият в България мобилен пункт за кръводаряване “Аз Вярвам и Помагам”.

По време на събитието Владислав Николов – създател и председател на благотворителна кампания за събиране на капачки “Аз Вярвам и Помагам” ще дари официално на д-р Жанина Йорданова – директор РЦТХ – Варна първият в България транспортен мобилен пункт за кръводаряване “Аз Вярвам и Помагам” закупен със събрани средства от предадени за рециклиране пластмасови капачки, стотинки и дарения от хиляди хора.

Началният час на събитието, детайлното представяне и заснемане на уникалният мобилен пункт за кръводаряване “Аз Вярвам и Помагам” е 10:00 ч, а мястото е в сградата на РЦТХ – Варна, която се намира в двора на Окръжна болница.

На събитието ще присъстват редица гости от цяла България, като се очакват представители на Министерство на Здравеопазването, Общинската администрация, много други институции и частни фирми.

Сърдечно благодаря на всеки от Вас за професионалната подкрепа и уважение с което допринасяте повече хора да разбират за нашите добри и да се включват в тях.

Това съобщение е покана е само и единствено към Вас медиите да присъствате на официалното представяне на Първият в България транспортен мобилен пункт за кръводаряване “Аз Вярвам и Помагам” в подкрепа събирането на повече кръв и нейните производни в помощ на хиляди пациенти.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии