Дневен хороскоп за 7 септември 2023, четвъртък

Овен

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Организирайте добре работата си, за да се справите със задълженията си. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Телец

Денят ще ви предложи изненади, повечето от които ще ви се харесат. Ще се освободите от натрапчивото усещане ако предприемете кратко пътуване или отделите няколко часа от времето си, и ги споделите с приятели.

Близнаци

Засилена подсъзнателна дейност и интуиция. Благополучието, самочувствието и здравето Ви ще зависят от дреболии, които на пръв поглед изглеждат незначителни. Денят благоприятства кратките пътувания и усвояване на всякакви знания.

Рак

За здравето Ви е важно състояние на покой и вътрешна стабилност. Сърдечната дейност и кръвоносните съдове са уязвими сега. Избягвайте физическо претоварване, прекомерно вълнение. Яжте прости, но добре приготвени храни. В стресови ситуации чаша вино може да бъде от полза. Възможни са сърдечни аритмии и промени в кръвното налягане.

Лъв

Засилена подсъзнателна дейност и интуиция. Благополучието, самочувствието и здравето Ви ще зависят от дреболии, които на пръв поглед изглеждат незначителни. Денят благоприятства кратките пътувания и усвояване на всякакви знания.

Дева

Ще работите по приключване на текуща задача, показвайки нови умения или вслушвайки се в нечие предложение. са доста напрегнати през този ден, а мнозина се опитват да се освободят от негативните си усещания, като влизат в противоречия с околните или открито се заяждат. Това е много рисковано, защото е почти сигурно, че ще поставите края на добрите взаимоотношения с някои от околните.

Везни

Вероятно, днес ви предстои да вземете мъдро решение за доброто развитие на вашата връзка. Ще се наложи и двамата да обмените идеи и да направите съответните компромиси, за да уравновесите интимните си взаимоотношения. Денят е благоприятен да разрешите проблемите си с любимият ви човек и да изгладите недоразуменията помежду ви.

Скорпион

Днес бъдете умерени във всичко, което правите – в реакциите и в поведението си, дори в харченето на пари и в забавленията. Ако прекалите с нещо, резултатът няма да бъде във ваша полза, а нищо чудно да има и по-сериозни последствия. Стойте си кротко и не правете резки движения.

Стрелец

Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за . Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Козирог

Добър ден за предприемачи, дори и тези, които не са се занимавали с него преди, могат да постигнат успех в търговските дейности. Можете да експериментирате в бизнеса, да опитате нови начини на работа, да поемете задачи, които изискват креативност. Ще има възможност да намерите влиятелни съюзници и покровители, но за да спечелите доверието им, ще трябва да положите усилия.

Водолей

Тези, които работят с деца, младежи и се занимават с изкуство, благотворителност и организация на развлечения, през този ден изпитват истинска наслада от работата си. В отношенията Ви с любимия човек е възможна хармония. Вероятно в семейния Ви живот настъпва забележително събитие. Заплашващите Ви финансови неприятности може и да Ви заобиколят.

Риби

Въпросите, свързани със семейното празнуване, ще излязат на преден план. Нещата не са толкова сложни за организиране, дори ще Ви остане време за Вас самите. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии