Дневен хороскоп за 29 август 2023, вторник

Овен

В работата Ви е натоварено, поради обемно поети отговорности. Погледнете на нещата от жизнерадостната страна. Създайте си позитивни контакти и релакс чрез любимо хоби. Днес за някои им предстои приятна изненада от скъп приятел и това ще ви повдигне настроението и самочувствието. Очертава се романтично предложение, съчетано с екскурзия с възможността да е в чужбина. Насладете се на емоции, красота на мислите и нежно отношение.

Телец

Много успешен ден за по отношение на финансите: възможни са парични постъпления, изгодни сделки.
Личните отношения се развиват хармонично. Държите се естествено и това прави добро впечатление както на близките, така и на тези, които не ви познават добре. Възможни са романтични интереси.

Близнаци

Моментът не е подходящ за сключване на сделки или за подписване на договори, добре би било да оставите за по-нататък важните разговори. На вашето работното място се чувствате в стихията си. Днес вършете домашни дела, отдайте се на творчески занимания. Отношенията ви с близък човек са обтегнати, за което вина имате и Вие. Опитайте се да разберете неговата гледна точка. Мислете логично и действайте разумно.

Рак

Скритият гняв е готов да бъде активиран във Вашето подсъзнание, който става все по-активен при тежки и напрегнати ситуации. Трябва да се борите с хора, на които е трудно да се примирят с Вас.

Лъв

Денят обещава да Ви поднесе на тепсия сериозно удоволствие. Напълно сте го заслужили. Насладете му се изцяло. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Дева

Днес заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Възможно е днешния ден да е натегнат. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Ангажирани сте с парични въпроси. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Везни

Пригответе се да се изправите днес пред някои трудни ситуации. Ще трябва да сте готови да се справите с всичко, което възникне и особено с напрежението и объркването. Това е добър ден за решаване на проблеми в любовния Ви живот.

Скорпион

Използвайте деня за стартиране на нови проекти и предизвикателства. Проявете смелост и решителност в действията си. Бъдете настойчиви, но избягвайте излишна импулсивност.

Стрелец

Днес Вашето самолюбие може да Ви накара да се държите малко егоистично, което може да отблъсне от Вас хората. Внимавайте какво казвате, защото думите Ви могат да бъдат изтълкувани погрешно.

Козирог

Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Към парите също трябва да подходите разумно. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Водолей

Вторник ще сблъска много от представителите на с нови преживявания. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Ще имате удовлетворяващи и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен.

Риби

Денят се характеризира с напрегната мисловна дейност, екстремни ситуации и предизвикателства от страна на колеги. Днес не е препоръчително да водите борба за извоюване на предимство в материалната сфера, защото със сигурност ще загубите.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии