Благотворителна прожекция за деца във Варна: Инициатива за развлечение и образование

Фондация „ Св. Св. Константин и Елена“ с радост обявява инициативата „ Изкуството днес – за възможностите утре“ кампания за благотворителна прожекция на филм за децата и тийнейджърите на Варна.

Съзнавайки важността на културните събития за децата, Фондация „ Св. Св. Константин и Елена“ е инициатор на благотворителна прожекция на филм, който се стреми да предостави вълнуващо преживяване, което съчетава забавление и образование. Филма „КРАЛ“ ще се излъчи на 17 септември от 11.00 часа в зала 2 на Фестивален и конгресен център – Варна, входът е свободен.

Инициативата има за цел да подпомогне развитието на филмовата култура сред младите поколения, като се насърчава интересът към кино и творчество. Фондацията вярва, че децата ще бъдат вдъхновени да развият своята креативност и въображение, да се интегрират и социализират. Тази кампания е в подкрепа на децата в неравностойно положение от ЦНСТ „ Изгрев“, ЦНСТ „Другарче“ и Центъра за специална образователна подкрепа „ Св. св. Кирил и Методий“ в с. Кривня – институции, които Фондация „ Св. Св. Константин и Елена“ от години подпомага с различни инициативи и проекти, насочени към образователно и творческото развитие на деца в риск.

Фондация „Св. Св. Константин и Елена“ е благодарна на партньорите от ФКЦ – Варна, Бета филм и за финансовата подкрепа на А1, които помагат за осъществяването на тази инициатива.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии