Владо Михайлов, SLNG, P.I.F. и NIKECA с концерт във Варна на 31 август

Победителят от последния сезон на „Като две капки вода“ Владо Михайлов ще направи концерт във Варна заедно със SLNG, P.I.F. и NIKECA. Събитието е на 31 август в The Brick и е част от турнето The Winner Tour – естествено продължение на успеха му в телевизионното шоу. Арт директор на турнето е Рафи Бохосян.

„Очаквам с нетърпение това турне. Постарали сме се шоуто да е взривоопасно. Ще има много изненади. Ще изпеем най-емблематичните песни на SLNG и P.I.F, както и някои по-нови парчета. Включили сме и най-любимите песни на „Сафо“, с които започна моят музикален път. С тях ще открием и ще завършим концертите. Ще си партнираме и с NIKECA”, разказва за турнето Владо Михайлов.

Той се занимава с кино от 20 години, но музиката е движеща сила за него още от дете.

„От малък мечтая да стана певец, китарист и актьор. Да съм на сцената е сбъдната мечта за мен. Рано разбрах, че живият контакт с публиката е това, което искам. Затова и изоставих рисуването, с което също се занимавах много сериозно, за да се отдам на музиката“, споделя още Владо Михайлов.

Предстоящите вълнуващи срещи с публиката са в основата на The Winner Tour. Концертите започват от София – на 21 август, следват Пловдив – 20 август, Варна – 31 август, Бургас – 20 септември, Плевен – 21 септември.

 


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии