Дневен хороскоп за 18 август 2023, петък

Овен

Не се колебайте да разчиствате сметки с хора, с които няма какво да си кажете. След време ситуацията ще е абсюлотно същата. Звездите Ви съветват да бъдете разумни и да не вземате решения под влиянието на момента, колкото и благоприятни да изглеждат условията. Останете практични, тогава няма да е трудно да следвате правилния курс.

Телец

Днес ще е добре да приключите със започнати по-рано ангажименти. са доста напрегнати от изминалата седмица и без съмнение повечето от зодията ще отдъхват през този ден. При някои може и да не се получи, тъй като ще трябва да проведат делови контакти. Неприятното в случая е, че не са изключени нерви при осъществяването на намеренията.

Близнаци

Хубав, наситен с приятни моменти ден. Децата обаче може да изискват допълнително внимание и грижи, и да възникнат неочаквани задължения. Всичко обаче се преодолява лесно, основното е да не правите от мухата слон.

Рак

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. За представителите на се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Днес трябва да избягвате споровете.

Лъв

Този петък най-добре не предприемайте рискове. Днес рисковете не са оправдани. Въздържайте се от сериозни покупки, особено на електроника. В края на деня ще се почувствате по-добре. Най-добрата форма на общуване е компромиса. Следете какво говорите.

Дева

Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия зодиак. Очаква Ви нова любов. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Везни

Има нещо, което мира не Ви дава. Грешка, касаеща Ваше прибързано решение по повод приятелство? В работата знаете какво и как да го направите, но се чувствате безсилни. Душевността Ви е накърнена от прекалени надежди, отправени към заобикалящата ви сфера. Дайте си време за почивка днес, усмихнете се и бъдете благодарни на живота. От позитивната ви настройка зависи едно съблазнително, вълнуващо вечерно приключение!

Скорпион

За Вас днешният ден е малко напрегнат, но пък може да е много успешен, ако се организирате добре. Отделете време за почивка. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Голяма е вероятността да Ви създаде грижи. Среща с подходящия човек ще Ви разнообрази и помогне да преодолеете свое затруднение.

Стрелец

През този ден голямо влияние ще ви имат разговорите с човек, който ще ви даде интересна информация за духовни, световни или други събития от важно значение. В петък ще имате повод за събиране или ще преживеете една полезна за вас среща. Възможно е да имате едно емоционално завръщане към миналото, чрез среща с ваш бивш колега, съученик, приятел, съсед или някой друг.

Козирог

Това е ден, в който няма смисъл да чакате добрите неща да дойдат от някой друг. За да сте сигурни, че ще ги имате, трябва да сте инициатор или източник на тях. Добрата новина е, че можете да откриете начин за решаване на финансовите проблеми.

Водолей

Днес Вашето самолюбие може да Ви накара да се държите малко егоистично, което може да отблъсне от Вас хората. Внимавайте какво казвате, защото думите Ви могат да бъдат изтълкувани погрешно.

Риби

През първата половина на деня не очаквайте бързо развитие на събитията – някои неща ще се забавят. Добър момент за решаване на много проблеми, включително свързани със здравето. Може да бъдете обвинени в нещо, което не сте направили.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии