Дневен хороскоп за 30 юли 2023, неделя

Овен

Осигурете си личен периметър – свободата, на която толкова държите. Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Добър ден за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин.

Телец

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. В неделя най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Близнаци

Днес има вероятност да споделите нещо, което досега сте премълчавали, или някой Ваш близък да разголи душата си пред Вас. Няма да бъде излишно, ако проявите известна деликатност, но имайте предвид, че позволите ли на някого да Ви манипулира и да Ви въвлече в схемите си, последствията ще са за Ваша сметка. Така че намерете начин да изразите позицията си.

Рак

Този ден не се претоварвайте. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Ще Ви върнат голям заем. Безкористната ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност.

Лъв

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. В близките дни не очаквайте приходи. Неделя със сигурност ще бъде доста успешен.

Дева

Отдайте се на вътрешната свобода и радостта. Хубаво е да сте в компания на приятели, да се веселите и забавлявате. Отпуснете душата си на воля като птица и затворете всички проблеми в „задния двор“. Препоръчва се максимална самоотдаденост, свобода, творчество. Денят е добър за съпружески и любовни отношения, за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия.

Везни

Проблемите и изискванията се трупат напоследък и сега тепърва ще надделеят. Това не е моментът да се отварят нови фронтове. Ако го направите, със сигурност ще загубите напълно контрол над нещата.

Скорпион

Успехът на е безспорен, като в случая става дума за делова и социална сполука, което не може да се каже за очакванията Ви в личен и емоционален план. Представителите на зодията са пред нов етап, който ясно подчертава значителните постижения в делови и социален план.

Стрелец

Днес можете да усетите по-силно тежестта на чуждите изисквания и задълженията си, тъй като Луната е срещу Вашия зодиакален знак. Често другите ще се обръщат към Вас, защото имате магическия начин да поставяте ред в хаоса.

Козирог

Прочистете мислите си още от сутринта. С бистър ум ще работите по-добре и новите идеи просто ще се изливат. Във връзката си днес имате добрата възможност за изясняване на дълбоко вкоренени проблеми. Доверете се на ясното си възприятие и здравия разум.

Водолей

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията.

Риби

Чувствата ви днес може да са противоречиви, но това е нормално при струпването на няколко празнични дни и многото време сред роднини. Опитайте се да си осигурите тишина и спокойствие. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии