Дневен хороскоп за 10 юли 2023, понеделник

Овен

Пред този ден мълчанието Ви ще учуди повечето хора. Имате нужда от своето време за почивка. Отклонявайте с усмивка въпросите, но не нарушавайте добрия тон. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Днес ще е благоприятен ден за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Телец

Днес сте в безопасна зона, далеч от неприятности и несигурност. Възползвайте се максимално от това прекрасно астрологично време. Ако сте необвързани, не бързайте с нещата. Скоро ще намерите това, което търсите. Бъдете търпеливи.

Близнаци

Вие сте с тенденции. Днес ще бъдете особено общителни и ще изпитвате потребност да споделите вълненията си с други хора. Ще има неочаквани събития, които ща ви заредят с ентусиазъм и ще Ви накарат да кроите планове за бъдещето. Не бързайте да казвате „да“. Звездите Ви предсказват неочакван подарък или приятно известие.

Рак

През този ден целите Ви няма да са особено ясни, така че най-добре не се залавяйте с нищо ново и не захващайте дела, от които не разбирате нищо. Стойте си кротко и не извършвайте излишни движения. Знаете, че сте най-добри в това, което обичате да правите.

Лъв

Отдайте се на вътрешната свобода и радостта. Хубаво е да сте в компания на приятели, да се веселите и забавлявате. Отпуснете душата си на воля като птица и затворете всички проблеми в „задния двор“. Препоръчва се максимална самоотдаденост, свобода, творчество. Денят е добър за съпружески и любовни отношения, за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия.

Дева

Успехът на е безспорен, като в случая става дума за делова и социална сполука, което не може да се каже за очакванията Ви в личен и емоционален план. Представителите на зодията са пред нов етап, който ясно подчертава значителните постижения в делови и социален план.

Везни

Графикът Ви днес може да бъде много натоварен. Ще трябва да се справите с много задачи. Това може да бъде обезсърчително. Ще откриете, че можете да бъдете много по-ефективни, като елиминирате всички аспекти, които не са абсолютно необходими. Слушайте гласа на сърцето си.

Скорпион

Пазете се от еуфория и заблуди. Критичното отношение към себе си и покаянието значително облекчават съвестта Ви и съдействат за общото Ви обновление. Уравновесеността и скромността на могат значително да повишат авторитета им и да заздравят отношенията им с любимия човек.

Стрелец

Това е понеделник за веселба и лудории. Време е да разпуснете малко, затова не отказвайте излизане с приятели или хора, с които не сте се виждали отдавна. Не мислете за утрешния ден – все пак е понеделник и може да си позволите повече волности.

Козирог

В така създалата се любовна ситуация се постарайте все пак да подбирате думите, дори те и да изпреварват мислите Ви. Вероятно, в резултат на противоречията и двойствените тенденции от този ден, сполуката и несполуката се редуват една с друга със скоростта на въртележка. В работата са възможни недоразумения или грешки, както и претенции на началството. Изключете хазартните игри – късметът не е на Ваша страна.

Водолей

През този ден очаквайте промени, които ще се отразят на всекидневието Ви. Няма смисъл от паника, а наблюдения и търсене на начини за приспобяване. Днес е подходящо за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина. Жените от знака ги очаква интересна среща.

Риби

Вероятна е ситуация, която да Ви накара да направите компромис със съвестта си. Това е от обща полза. Внимавайте да не влезете в пререкание с околните. Днес е по-добре да бъдете по-незабележими. Трудовите Ви усилия вероятно влияят на финансовото Ви положение. Ако днес се справите с важен обществен проблем, авторитетът Ви се покачва.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии