Дневен хороскоп за 7 юли 2023, петък

Овен

През този ден може да се сетите за нещо, което сте забравили да свършите, свързано с работата. Със сигурност не сте единствени, така че го довършете днес, но максимално се концентрирайте, за да не се получат грешки. Флиртът на работното място няма да е мираж.

Телец

Голям процент от са подвластни на отлично настроение днес, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси.

Близнаци

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Рак

През този ден не взимайте важни решения и давайте точни и ясни отговори. „Да“ и „Не“ рядко биват използвани в живота, така че не се чувствайте виновни, а действайте инициативно. Не се сърдете на дразнителите. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.

Лъв

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за . Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Дева

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички , но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Везни

Днес може да бъдете въвлечени в любовни връзки, които освен проблеми и разочарования, нищо друго няма да донесат. Всякаква агресивност по отношение на околните, обида и стремеж към доминиране може да се обърнат против Вас. Днес не трябва да злоупотребяват алкохола – възможни са проблеми в деканата или с органите на реда. Свойствената Ви щедрост, граничеща с прахосничество, може да стане причина за усложнения в търговските сделки – трябва да сте предпазливи.

Скорпион

Денят ще се окаже добър, ако бъдете сдържани. Не се изнервяйте заради дреболии. Емоциите, с които човек не може да се справи, стават причина за грешки и действия, за които после да съжалява.

Стрелец

Увереност и спокойствие са всичко, от което имате нужда днес. И най-малкото разколебаване може да Ви обърка и да забави движението на делата Ви. Не се поддавайте на емоции и всичко ще се нареди. Трябва да се действа бързо, смислено, практично, напълно в крак с времето.

Козирог

Има нещо, което мира не Ви дава. Грешка, касаеща Ваше прибързано решение по повод приятелство? В работата знаете какво и как да го направите, но се чувствате безсилни. Душевността Ви е накърнена от прекалени надежди, отправени към заобикалящата ви сфера. Дайте си време за почивка днес, усмихнете се и бъдете благодарни на живота. От позитивната ви настройка зависи едно съблазнително, вълнуващо вечерно приключение!

Водолей

Днес заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Риби

Днес се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Обърнете внимание на дома си и на здравето си. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии