Кметът Иван Портних поздрави участниците в конференция на КТ „Подкрепа“

Кметът на Варна Иван Портних поздрави участниците в редовното отчетно-изборна конференция на Синдиката на административните служители „Подкрепа“, което се провежда днес в курорта „Златни пясъци“ край Варна. 157 делегати участваха във форума.

Община Варна работи много активно със своите социални партньори, част от които е КТ “Подкрепа”, водени от желанието да бъдем полезни за хората, които са избрали за своя професионална реализация работата в общинската администрация. Доказателство за това са подписаните колективни трудови договори в различни сфери – здравеопазване, социални дейности, образование, култура. Убеден съм, че уважението, достойното заплащане и осигуряването на необходимите социални придобивки са необходими условия, за да могат експертите да работят спокойно и в интерес на гражданите, каза кметът.

На конференцията присъстваха председателят на КТ Подкрепа“ Васил Василев, неговият заместник Стойко Атанасов, председателят на Националния статистически институт Атанас Атанасов, представители на Българска стопанска камара, както и активисти на регионални секретари на КТ „Подкрепа“ от страната.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии