Първи домакински мач на отбора по американски футбол от Варна

Букурещ Тайтънс и Варна Шаркс ще се изправят един срещу друг в една вълнуваща среща по американски футбол. Събитието ще се проведе на 27 май 2023 г. (събота), от 12:00 часа на стадион “Градски“ в Суворово.

Букурещ Тайтънс, един от румънските отбори от Букурещ, е известен със своята силна защита и стратегически игра. В същото време Варна Шаркс е единствения отбор по американски футбол на Варна. След като загубиха финала за миналогодишата титла на България, Шаркс са решени да направят всичко възможно да са шампиони за 2023та год. и с нетърпение очакват този вълнуващ мач срещу Титанс.

Двата отбора ще се борят за титлата на първенството. И двата тима са известни със своята издръжливост и хъс, така че феновете могат да очакват напрегната среща до последната минута. Тази среща обещава да бъде зашеметяващо изживяване за любителите на американския футбол и ще бъде едно вълнуващо събитие за спортните фенове в град Варна и околността. Входът за събитието ще бъде безплатен, а феновете могат да следят социалните мрежи на двата отбора за повече информация относно мача.

viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии