Дневен хороскоп за 13 май 2023, събота

Овен

Голяма част от Вас днес  ще бъдат в непрекъснато движение. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Бъдете внимателни в действията си.

Телец

През този ден ще Ви е трудно да се съсредоточите, но ще се наложи, ако искате да не носите работа у дома през почивните дни. Вечерта не оставайте сами. Препоръчително е да се отдадете на среща с приятели или роднини. Днес направете едно добро дело за дома си, защото то ще има отзвук дълго време занапред.

Близнаци

Представителите на зодия изглеждат като арена, на която са си дали среща сили, с почти еднакъв капацитет според мощността им, но действащи в различни посоки. Добре е да изчакате развоя на събитията и да не предприемате изпреварващи действия по интересуващи Ви теми, за да не си навредите.

Рак

Тази сутрин усмивката Ви може да бъде заразителна и добър пример. Не спестявайте тези неща на останалите. Но днес не очаквайте всички да са на Вашето мнение. Помислете колко би било скучно и еднообразно, ако всички мислят еднакво.

Лъв

Днешният ден ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра Ви отказва от време-на време.

Дева

Днес сте с променливо настроение. Вечерта се посветете на семейството си. Денят ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори.

Везни

Ще се заемете с промените, които се налага да правите на работното място или в друга интересуваща ви сфера. Този ден се оказва крайно неудобен за всякакъв вид финансови ангажименти. Застрашени сте от измама, освен че при по-значителни операции в бизнеса или търговията, може да възникват всякакви проблеми. Въобще става въпрос за изключително неблагоприятни и утежнени влияния.

Скорпион

Събота ще внесе известно вълнение сред представителите на зодия . Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Стрелец

Събота е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Няма да сте настроение за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор? Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си.

Козирог

Ще се заемете с промените, които се налага да правите на работното място или в друга интересуваща ви сфера. Този ден се оказва крайно неудобен за всякакъв вид финансови ангажименти. Застрашени сте от измама, освен че при по-значителни операции в бизнеса или търговията, може да възникват всякакви проблеми. Въобще става въпрос за изключително неблагоприятни и утежнени влияния.

Водолей

Жените от зодия се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Отложете обсъждането и взимането на важни делови решения. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания.

Риби

Възникват препятствия и недоразумения в любовта. Може да се почувствате нещастни. Възможно е да почувствате раздразнение от съпруга си и да се опитате да му натрапите своите възгледи и начин на живот. Не е изключено професионалната ви дейност да поиска от Вас повече усилия от обикновеното. През този ден финансовият успех е малко вероятен.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии