Рекорд от събрани 31 тона капачки по време на мащабното събитие от 29 април във Варна

Благотворителната кампания за събиране на капачки “Аз Вярвам и Помагам” по време на мащабното събитие за събиране на капачки и стотинки на 29.04.2023 г. на площада пред Катедралата в град Варна успя да събере и предаде за рециклиране 31 000 кг пластмасови капачки. Стойността на предадените 31 тона капачки се равнява на 24 800 лв., които вече са преведени по сметката на Сдружение “Аз Вярвам и Помагам”.Всички тези тонове капачки и събраните средства ще се използват в помощ събирането на 500 000 лв и #каузаполовинмилион за закупуването и даряването на:

  1. Кауза 1: Първият в България мобилен пункт за кръводаряване, който ще бъде транспортно средство (подобно на линейка на външен вид), но вътре ще бъде изработено и оборудване като мини лаборатория наподобяваща кръвните центрове в които се прави кръводаряването.
  2. Кауза 2: Специализирана Неонатална линейка (линейка само за превозване на бебета) в помощ на хиляди бебета.
  3. Кауза 3: Специализирана и скъпоструваща медицинска апаратура и оборудване за Детска хирургия, където се лекуват, оперират и спасяват животите на хиляди бебета и деца.

Припомняме, че от началото на кампанията преди 8 години до днес заедно с хиляди хора събрахме и предадохме за рециклиране над 272 000 килограма капачки.
Успяхме да закупим и дарим 22 медицински апаратури в отделенията по неонатология, родителните отделения и детска хирургия в СБАГАЛ “проф. Д-р Димитър Стаматов – Варна” и МБАЛ “Св. Анна – Варна”, които са помогнали на хиляди бебета и деца от цяла Североизточна България.

Заедно с цялата тази статистика само преди два месеца дарихме в ЦСМП Варна и първата за град Варна специализирана Детска/неонатална линейка “Аз Вярвам и Помагам” на пазарна стойност над 350 000 лв, които са събрани от капачки, стотинки и дарения.

За всеки, който желае да ни подкрепи чрез дарение Ви споделяме, че официалната сметка на кампания “Аз Вярвам и Помагам” е:
Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)
IBAN: BG57BPBI79451069521301
BIC: BPBIBGSF
Титуляр: СДРУЖЕНИЕ “АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ
Основание: ДАРЕНИЕ

viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии