Спектакъл на танцова школа “Мелади” по проект към НФК

Проведе се последният спектакъл на танцова школа “Мелади” към проект “Иновативен танцов спектакъл “Отлитане” и създаване на творчески ателиета”, реализиращ се с финансовата подкрепа на НФК по Програма за възстановяване и развитие на организации в областта на любителското творчество.

Проектът включваше провеждането на танцови ателиета в различни зали в град Варна, в околностите на града онлайн, които бяха напълно безплатни и отворени за всички желаещи. Финалният спектакъл към проекта се проведе на 23.04.23 година в залата на Драматичен театър “Стоян Бъчваров”, Варна, която беше препълнена.

Интересът към спектакъла беше огромен, поради което, за да могат повече хора да се насладят на танцовото изкуство части от спектакъла бяха предавани на живо в социалните мрежи, както и ще бъдат качени видеа от него на сайта на танцовата школа и в социалните и медии.

В целия проект се включиха над 140 участника, а само на сцената на финалния спектакъл танцуваха около 110 деца на възраст между 4 и 18 години. Танцова школа “Мелади” тази година празнува и 40 години откакто е създадена от художествения и ръководител Милена Попова.

Хореографи на спектакъла са Милена Попова, Христина Апостолова и Христина Георгиева.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии