Фонд „Култура“ набира проекти предложения за направление „Любителско изкуство“

Фонд “Култура” на Община Варна обявява сесия за набиране на проектни предложения в областта на любителското изкуството – музикално, сценично, визуално, творчески работилници и др., които се реализират с участието на деца и младежи до 18г., съобщиха от дирекция „Култура и духовно развитие“ към Община Варна.

От днес – 02.05.2023 г., по Направление 5 – „Любителско изкуство“, могат да кандидатстват организации, чиито проекти ще се реализират  до края на 2023г. Срокът за кандидатстване е  до 2 юни 2023г.

Подаването на документи става само по електронен път, на fund.varnaculture.bg. В сайта на Фонд „Култура“ е публикувана пълната информация за работа, като за целта е необходимо потребителят да има регистрация.

Ако такава вече е направена за участие в други направления, нова регистрация не се изисква. Въпроси могат да бъдат изпращани на електронната поща на Фонд „Култура“: [email protected]. Актуална информация ще бъде публикувана и на facebook страницата https://www.facebook.com/varnaculturebg.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии