Дневен хороскоп за 31 март 2023, петък

Овен

През този ден не забравяйте да кажете по една добра дума на всеки близък или приятел, който е до Вас. Запитайте се как може да станете по-добри. Придържайте се към по-реалистичен и практически подход към живота. Възможни са проблеми с храносмилателната система.

Телец

Сферата на личния Ви живот днес може да се характеризира с крайно противоречиви тенденции, подобни на неустойчивите черти на дъгата, която прелива във всички цветове, призрачна, прозрачна, лека и готова да изчезне дори от лекия повей на вятъра. Звездите Ви съветват да не се страхувате да мечтаете и да експериментирате. Задава се парична криза.

Близнаци

През този ден най-важната Ви задача ще бъде да запазите спокойствие. Вероятно ще бъдете натоварени със задача да поправите нечии пропуски. Приемете я с усмивка. Ще се справите лесно и бързо. Бъдете внимателни към отправените Ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Рак

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Рак са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Грижете се добре за здравето си. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Лъв

Денят обещава да Ви поднесе на тепсия сериозно удоволствие. Напълно сте го заслужили. Насладете му се изцяло. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Дева

Днес се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Обърнете внимание на дома си и на здравето си. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.

Везни

Осигурете си личен периметър – свободата, на която толкова държите. Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Добър ден за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион днес могат да усещат прикованото към тях внимание на противоположния пол. Преливащите от енергия Скорпион вселяват радост и оптимизъм в околните. Препоръчва се колективна работа или учение. Денят предвещава печалба на Скорпион с творчески професии.

Стрелец

Петък е успешен ден за представителите на зодия Стрелец. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго. Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си, не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във Ваша полза.

Козирог

Петък ще е доста активен и динамичен, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате физически и емоционално. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Днес ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек.

Водолей

През този ден забравете за победите. Ако се чувствате добре и уютно сред близките си хора, значи сте удържали най-голямата победа. Ще губите енергия за неща, които определено са безсмислени. Внимавайте при решаването на финансовите въпроси и с оперирането на парични средства.

Риби

Не се опитвайте да сте нещо повече на всяка цена. Носите своята неповторимост и Ви е трудно да се погледнете отстрани, но имате своите уникални качества, които през идните дни ще блеснат. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии