Дневен хороскоп за 24 март 2023, петък

Овен

Днес представителите на зодия Овен проявяват изцяло неуловимостта и променливостта на настроението си. Поклонниците им са заинтересувани от такава непредсказуемост и необикновеност. Възможни са приятни вести от далечни роднини. Вървете смело срещу промените, тъй като единственото, което може да Ви попречи е собствената нерешителност и неспособност самостоятелно да доведете работата докрай. Възможно е успешното решаване на важни начинания.

Телец

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Телец. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни в действията си.

Близнаци

Днес се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Очакват Ви нови предложения. Не бързайте да инвестирате получените пари. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Рак

Ако финансовото Ви положение позволява това, направете някакво дарение. В близко бъдеще Вие на практика може да се убедите в истинността на пословицата „каквото посееш, това ще пожънеш“. През втората половина на деня е възможно да имате сблъсъци в личен план. Не е нужно да концентрирате прекалено вниманието си върху интимни проблеми. В края на краищата трябва да разберете, че сексът и любовта не са едно и също нещо.

Лъв

Този ден ще бъде много интензивен и продуктивен, а в много отношения и приятен. Много от Вашите очаквания могат да бъдат изпълнени. Знаете какво искате и няма да се поколебаете да го получите.

Дева

Нарасналата емоционалност и обидчивост на Дева могат да станат причина за скарвания. Не злоупотребявайте с грижите и търпението на близките Ви. Първата половина на деня предразполага към интелектуална дейност, но успехите може да бъдат помрачени от недостатъка на финансови средства за осъществяването на плановете и проектите. Пред Вас може да се появи въпросът: откъде да се вземат пари?

Везни

Тази сутрин усмивката Ви може да бъде заразителна и добър пример. Не спестявайте тези неща на останалите. Но днес не очаквайте всички да са на Вашето мнение. Помислете колко би било скучно и еднообразно, ако всички мислят еднакво.

Скорпион

През този ден чувството Ви за хумор ще е над всичко, но рискувате да засегнете някого. Ако знаете кой е по-чувствителен към шегите Ви – спестете им ги! Не всеки ще Ви се зарадва. Все пак, бъдете толерантни към емоциите на околните, за да не си навлечете проблеми.

Стрелец

Този ден за представителите на зодия стрелец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. През петък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Отделете време за семейството си. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа.

Козирог

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Днешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Водолей

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от Вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Риби

С нещата, които сте планирали за днес, лесно и бързо ще се справите. Добре е да избягвате споровете и проявата на силни емоции. Също така денят е подходящ за кратко пътуване и разходка със семейството.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии