Дневен хороскоп за 23 март 2023, четвъртък

Овен

Отнесете се с внимание и към работата си и към хората, които Ви заобикалят. Освободете се от колебанията, не се връщайте с мисълта си назад към тежките ситуации, които са предизвикали настоящите Ви проблеми и търсете възможните начини да ги преодолеете. Това не е ободряваща подкана за действия, а призив, залегнал в хороскопа Ви за този ден.

Телец

Днес заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Възможно е днешния ден да е натегнат. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Ангажирани сте с парични въпроси. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Близнаци

В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днешният ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Грижете се добре за здравето си. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Рак

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. В четвъртък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Лъв

Всяка промяна от днешния ден ще е за добро. Направете така, че това да е по Ваша инициатива. Например, може да отидете до фризьорския салон и да промените нещо в прическата си. В края на деня обезателно ще се почувствате по-добре.

Дева

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от Вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Везни

Вашите любовни проблеми може да се окажат нищожни. Известна прибързаност и необходимостта от активното участие в много начинания може да Ви изкарат от душевно равновесие. Денят е благоприятен за правене на изводи, големи покупки и придобиването на недвижими имоти.

Скорпион

Не разчитайте на случайността, само трябва да разчитате на себе си, а астрологичните условия на днешния ден ще ви помогнат да завършите успешно работата. Преборете в себе си желанието да бъдете център на всеобщото внимание, днес това не е необходимо изобщо.

Стрелец

При проявяването на романтичните си чувства трябва да бъдете предпазливи, дори малко сурови и пресметливи – това Ви позволява по-добре да разгледате предмета на своето внимание и да се предпазите от възможните неприятности в отношенията. Може да Ви се наложи да направите неприятен избор между гордостта и необходимостта да направите компромис.

Козирог

Днес имате куп неща за вършене. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната Ви изява.Става въпрос за смяна на работата. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Водолей

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Бъдете внимателни, ако оформяте финансови документи, свързани с предстоящи инвестиции. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Четвъртък ще е ползотворен за намиране на работа от безработните.

Риби

Добър момент да започнете сериозно лечение, медицински консултации, изясняване на диагнозата. Изисква се физическа активност, продължително излагане на чист въздух. Избягвайте малки и затворени пространства. Малки количества бира и леки вина са полезни.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии