Авто-Мото Фест Белослав с три благотворителни каузи

Първото събитие на “Авто-Мото Фест Белослав 2023” се провежда с каузи, в подкрепа на кампанията “Аз вярвам и помагам”.

Кампания “АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ” с кауза, насочена към закупуване на апаратура за неонатологичните отделения във варненските болници, в помощ на недоносените деца. За целта на тази кампания всеки ще може да дари средства в кутии, но ще даде своя принос и чрез закупуване на бутилка „ВОДА С КАУЗА“ /Aqua bella трапезна вода/.

От 2015-а година насам, всички ние подкрепяме и сме част от кампанията “Аз Вярвам и Помагам”. Целта е събиране на всички ненужни пластмасови капачки и предаване за тяхното рециклиране. С получените парични средства продължаваме с обществения принос за закупуването на медицинска апаратура за отделенията по неонатология и детска хирургия, обслужващи Североизточен регион на България.

С провеждането на “Авто-мото фест Белослав 2023” продължаваме обединени с тази кауза!

След грандиозният успех в началото на 2023г с даряването на първата специализирана Детска/неонатална Линейка “Аз Вярвам и Помагам”, която дарихме в ЦСМП – ВАРНА в помощ на хиляди бебета и деца ма стойност над 260 000 лв се мотивирахме да съберем на 500 000 лв и #каузаполовинмилион за закупуването и даряването на:

Кауза 1: Първият транспортен мобилен пункт за кръводаряване в България;

Кауза 2: Първата неонатална линейка за нуждите на СБАГАЛ” Проф. Д-р Димитър Стаматов-Варна” в помощ на хиляди бебета от Варна, Шумен, Добрич, Силистра, Разград и много други градове;

Кауза 3: Изключително ценни медицински апаратури и оборудване за нуждите на най-голямото отделение по Детска хирургия в Източна и Североизточна България, което се намира в МБАЛ “Св. Анна-Варна”.

На мероприятието ще бъдат осигурени кутии за събиране на парични средства в подкрепа на „АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ“ , съвместно с „ВОДА С КАУЗА“. Всеки ще може да дари средства и чрез закупуване на “Вода с кауза” от търговските обекти, разположени по трасето със зони за публика при провеждането на Авто-феста на 26.03.2023г.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии