Дневен хороскоп за 14 март 2023, вторник

Овен

Този вторник най-доброто за Вас ще бъде да слушате собственото си сърце и няма да сгрешите. Нормално е да се разделите с някои неща от досегашния си живот, но това е неизбежно. Време е да го проумеете и да се отървете от меланхолията.

Телец

През този ден не участвайте в начинания на други хора. Целите им може да са користни, а Вие да разберете за това прекалено късно. Оставете ги сами да се справят. Те ще Ви потърсят, ако имат нужда за съвет. Вечерта релаксирайте у дома.

Близнаци

В сексуалната сфера Ви очакват разочарования. Представителите на зодия Близнаци не трябва да правят компромис със съвестта си, тъй като могат да загубят верни приятели. Вероятни са проблеми в професионалната сфера, които се наслагват един върху друг. Възможно е, по независещи от Вас причини, да изпуснете изгодна поръчка.

Рак

Въпреки че добрите условия са налице, някои няма да се възползват от тях, тъй като са доста раздразнени от възникнали неприятности. Доверявайте се повече на интуицията си. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всекиго, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Не допускайте външно вмешателство по изключително важните въпроси.

Лъв

Днес очаквайте подаръци и сбъдването на Ваши стари мечти. Не реагирайте прекалено бурно и емоционално, за да не стреснете любимия си човек. Отпуснете се максимално. Денят ще се стече като по мед. Няма да имате спънки. Вечерта може да получите неприятни новини, но ще се справите и с тях.

Дева

Занимавайте се само с обичайните си дела, не изискващи активни действия и неоправдан риск. В отношенията с близките хора е възможно да се постигне пълно разбирателство. Не се препоръчва да рискувате или да правите скъпо струващи покупки.

Везни

Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия зодиак. Голяма част от Везни са завладени от мисълта за материални загуби. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Бъдете деликатни, но твърди.

Скорпион

В чудесно състояние на духа са повечето от представителите на зосия Скорпион през днешния ден. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. За онези, които търсят работа, денят може да се окаже особено благоприятен. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Стрелец

Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет, е да не рискуват излишно днес. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Това дори е наложително. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно.

Козирог

Това е ден, в който определени болезнени истини биха излезли наяве. Можете много бързо да достигнете състояние на подчертана умора, ако се поддадете на негативни емоции, особено на тези на другите, които ще ви повлияят повече от обикновено.

Водолей

Ще дадете предимство на инициативи от различен характер, като няма да пренебрегвате и текущите си дела днес. Вторник ще е доста неприятен ден за голяма част от представителите на зодия Водолей. Чувството за неудобство ще Ви преследва през целия ден, съчетано с пречки, които постоянно ще възникват пред Вас и ще засилват негодуванието Ви. Най-внимателни следва да бъдете във взаимоотношенията си с близките.

Риби

Мъжете Риби са способни да изчакат търпеливо онзи момент, когато обектът на тяхната страст се предава и покорно приема техните уверения в любов. Този ден е благоприятен за укрепването на семейните отношения. Успехът зависи изключително от умението да разпределяте правилно жизнената си енергия, финансовите средства и да планирате работния процес. Не очаквайте Вашите действия веднага да дадат някакъв резултат. Деловите контакти и търговските операции в близко време носят печалба.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии