С голям интерес и акценти върху Черноморие, природа и културни богатства приключи участието на България на международното туристическо изложение F.re.e в Мюнхен

Приключи още едно международно туристическо изложение, на което страната ни се радваше на голям интерес – изложението F.re.e в Мюнхен.

Министерството на туризма организира участието на България на международното туристическо изложение f.re.e в Мюнхен, Германия, което се състоя в периода 22-26.02.2023 г. Българският информационен щанд бе на площ от 30 кв. м, като на него се представиха Община Варна, “Одисея Ин Спортно-туристическа агенция” ООД, “Съни Травел Клуб” ЕООД, “Родопи Екстрийм Адвенчър” ЕООД.

Това е най-голямото и значимо туристическо събитие в провинция Бавария, която се характеризира с един от най-високите средни доходи на глава от населението. Изложението е профилирано към професионалисти и крайни клиенти и се проведе за първи път след пандемията.

В 8-те изложбени халета бяха застъпени предимно форми на алтернативен туризъм, като темите къмпинг и караванинг, мотори, колоездене, водни спортове, фитнес, активна почивка и туризъм.

След успешно проведеното „роудшоу“ в Германия и активното участие на редица изложения в страната, България отново подчерта приоритетното значение на германския туристически пазар.

По традиция и съобразно интересите на местната публика, България акцентира на летен морски туризъм, културни обиколки, пешеходни маршрути в планините, СПА, уелнес и др. Традиционно интересът към страната ни като дестинация е към българското Черноморие, културните, историческите и природните богатства.

Припомняме, че Международното туристическо изложение f.re.e, което ежегодно се провежда в Мюнхен през втората половина на месец февруари, е едно от силните регионални изложения, които по своя характер са международни, но привличат публика от съответната област в Германия, която е домакин на проявата.

Изложението е представително за южна Германия и привлича конкретно вниманието на публиката от Провинции Бавария, Хесен, Баден-Вюртемберг, както и от района на Залцбург в Австрия.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии