Кратко ревю на слота Egypt Sky от EGT

Благодарение на 40-те печеливши линии в играта, играчите могат да се възползват от ролята на Анкх като уайлд символ и от ролята на пирамидата като скатер символ. В този преглед на онлайн слот машината Egypt Sky ще разгледаме геймплея. Ще научите как работят специалните символи и функции.

Функции на слота Egypt Sky

Темата на слот машината е Древен Египет и докато въртите барабаните, ще видите символи от това общество, които са познати на много от нас, включително: Фараон, кралица и скарабей.

Вместо да разчита само на наградите от основната игра, слот машината Egypt Sky има и редица функции, които могат да увеличат печалбите Ви.

За да се насладите на тези функции, играйте на онлайн слот машината Egypt Sky.

Wild символ

Анкхът служи като уайлд символ в играта. Той може да замени всеки символ, за да създаде печеливша комбинация, но не може да замени символа Scatter. Само на средните три барабана можете да разположите уайлд символа, той не се появява на останалите барабани и няма собствена печалба.

По време на безплатните игри ще имате повече шансове да образувате печеливши комбинации, защото уайлд символът ще се разшири и ще покрие целия барабан, на който се е приземил. Разширените уайлд символи ще останат на мястото си до края на кръга с безплатни завъртания.

Scatter символ

Пирамидите в Гиза служат като символ Scatter. Той активира бонус, в който можете да спечелите някои безплатни игри, които също струват пари. По време на бонуса не можете да спечелите допълнителни безплатни игри. Същите залози, които активират скатер символите, активират и бонусния кръг.

Прогресивен джакпот

Различните цветове карти са използвани за представяне на четирите различни прогресивни джакпота в онлайн слот машината Egypt Sky. Сумата, която можете да спечелите, не е фиксирана, защото те са прогресивни.

В Egypt Sky, прогресивният джакпот се раздава на случаен принцип след края на завъртането и изплащането на печалбите. Не е необходим минимален залог, за да играете или да имате право на прогресивния джакпот.

Ако имате късмета да спечелите прогресивния джакпот, на екрана ще се появят 12 карти с лицето надолу. Трябва да изберете определен брой карти, докато трите цвята карти съвпаднат. Сумата на прогресивния джакпот за символа, който сте съчетали, представлява Вашата награда. Това означава, че щом веднъж задействате прогресивния джакпот, той е гарантиран.

Gamble функция

Слот машината Egypt Sky ще Ви подкани да определите цвета на карта с лицето надолу в рамките на функцията Gamble. Ако предположението Ви е точно, Egypt Sky ще удвои печалбата Ви. Ако предположението е грешно, губите печалбата си от последния кръг.

Стратегии за игра на слот машина Egypt Sky

Използването на бонус пари е една от най-добрите стратегии за игра на слот машината Egypt sky и за печалба. Както знаете, слотовете са по-скоро игра на шанс, отколкото на умения. За да спечелите голяма сума, трябва да можете да въртите продължително време и многократно.

Това е възможно, ако се регистрирате в онлайн казино и получите бонус пари или завъртания. Когато направите това, банката Ви ще нарасне, докато играете на слот машината Egypt Sky, което ще Ви позволи да въртите барабаните по-често, отколкото бихте могли с първоначалния си депозит. Що се отнася до геймплея, прогресивният джакпот е това, към което трябва да се стремите. В тази игра няма изискване за минимален залог, за да започнете джакпот рунда. Можете да влезете в бонус кръга, дори ако заложите само 40 кредита, което е минимално позволеното ниво.

Въпреки че печалбата в слота Egypt Sky се увеличава с по-големите залози, трябва да имате предвид колко малко вероятно е да получите комбинации от 5 символа. В резултат на това трябва да изчакате старта на прогресивния джакпот.

Ако играете на слот машината Egypt Sky с пет барабана, шансовете Ви да получите комбинация от 5 символа са по-малки от 1%, а е много по-трудно да получите комбинация от 5 символа от wild и scatter.

Обикновено трябва да залагате не повече от 40 кредита на завъртане. Ако играете на слот машината Egypt Sky и успеете да уцелите пет Scatter символа при тази ставка, все още можете да спечелите значителна сума пари в допълнение към джакпота, който може да се активира при всяко от завъртанията Ви.

Заключение

Чудесен избор за любителите на джакпотите е слот машината Egypt Sky. Създателите можеха да направят джакпот рунда по-привлекателен, вместо да използват символите на картите, въпреки че играта предлага многобройни начини за печалба.

Изпробвайте демо версията на слота Egypt Sky, за да разберете напълно как функционира. Можете да се поучите от наблюденията си и да създадете своя собствена стратегия, като играете демо версията на Egypt Sky онлайн слот, която функционира точно както платените версии. Можете да започнете да играете за истински пари, когато сте готови.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии