Дневен хороскоп за 23 февруари 2023, четвъртък

Овен

Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването.

Телец

Не настоявайте на своето мнение, не вървете против всичко и всеки и не забравяйте, че в името на работата и във Ваша полза понякога се налага да правите и компромиси. В резултат от събитията през този ден влюбените и жизнерадостни представители на зодия Телец могат да се почувстват дълбоко нещастни и незаслужено обидени. Вероятно при Вас се появява възможността да преосмислят миналото си, да изградят успешни планове за бъдещето и да получат необходимите знания и или информация.

Близнаци

Ако нещо не Ви харесва през днешния ден, не се колебайте да го промените. В крайна сметка, имено промените са ключът към успеха. Няма как да оставите нещата така, щом не Ви харесват, независимо колко време и усилия ще Ви отнеме това.

Рак

Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Рак. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха Ви. За представителите на Рак се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. През четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Лъв

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. За представителите на Лъв се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Днес трябва да избягвате споровете.

Дева

Денят може да се окаже доста труден. Ще е необходимо повече търпение и упоритост, за да постигнете желаното. Трябва да променяте плановете си в движение, като ги привеждате в съответствие с променящите се обстоятелства.

Везни

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Изясняват се нещата и в любовта. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството Ви. Бъдете внимателни в действията си.

Скорпион

Каквото и да направите днес партньорът Ви няма да е особено доволен. Просто не му е ден, не си правете крайни изводи. Вместо това, зарадвайте го с вечеря или му направете непридвидим подарък. За необвързаните денят ще е пълен с енергия. Съсредоточете се върху работата.

Стрелец

Надеждите Ви може и да не се сбъднат. Съществува опасността от клевети и недоброжелателства. Не захващайте ново нещо, тъй като няма да можете да го завършите успешно в рамките на годината. Възможно е влошаване на материалното положение. Преценявайте трезво възможностите си.

Козирог

Четвъртък – ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Ще имате удовлетворяващи и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен.

Водолей

Четвъртък ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Предстои важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата Ви.

Риби

Днес разбирате, че изпълнението на желанията не винаги води към щастието. Понякога самите Вие не можете точно да определите какво Ви е нужно. Възможно е отношенията на съпрузите да бъдат подложени на изпитание. Днес Ви очаква обикновен трудов ден. Същественото положение на нещата съответства на Вашите представи и разбирания. Вашият труд скоро носи добри резултати.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии