Кметът на Бяла с награда “Пожарникар на годината” за 2022 г.

На церемония в Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ във Варна в сряда кметът на Община Бяла – Пеньо Ненов, бе удостоен с почетна грамота като победител в областния етап на Националния конкурс „Пожарникар на годината“ за 2022 година. Отличието се връчва за особен принос към развитието на доброволните формирования в област Варна.

„Благодаря на РД ПБЗН- Варна за тази престижна награда. Тя е признание не само за мен и моя екип, но и за нашите доброволци, които винаги се отзовават и помагат на хора в беда. Днес получихме важно признание за усилията, които Община Бяла полага за развитието на Общинското доброволно формирование. Да си доброволец е призвание и аз се гордея с доброволците, част от нашето формирование“ – споделя Ненов.

Припомняме, че през септември Бяла бе домакин и съорганизатор на първото Национално състезание за доброволни формирования и даде възможност да формирования от цялата страна не само да премерят сили, но и да обменят ценен опит. А Доброволно формирование „Спасителна група Бяла“ зае първо място в състезанието.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии