Дневен хороскоп за 9 февруари 2023, четвъртък

Овен

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Телец

Емоционалната сфера е възможно да страда. Податливост към депресия, раздразнителност, подозрения. Необходимо е активно забавление – самотата е противопоказана. Спортът е полезен сега, но се пазете от падания и фрактури. Включете в диетата си храни, стимулиращи храносмилането и тонизиращи напитки.

Близнаци

През този ден не участвайте в начинания на други хора. Целите им може да са користни, а Вие да разберете за това прекалено късно. Оставете ги сами да се справят. Те ще Ви потърсят, ако имат нужда за съвет. Вечерта релаксирайте у дома.

Рак

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари.

Лъв

Днес ще Ви предложи интересни занимания. Някои от тях не са много празнични, но какво от това. Важното е да се чувствате добре и в своята кожа. Днес се чувствате твърде емоционални, лесно се обиждате и имате променливи настроения. Повишената Ви уязвимост ще Ви подтиква да страните от другите.

Дева

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. В днешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Везни

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. За представителите на Везни се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност за друга реализация от материално естество. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове.

Скорпион

Не се колебайте да разчиствате сметки с хора, с които няма какво да си кажете. След време ситуацията ще е абсюлотно същата. Звездите Ви съветват да бъдете разумни и да не вземате решения под влиянието на момента, колкото и благоприятни да изглеждат условията. Останете практични, тогава няма да е трудно да следвате правилния курс.

Стрелец

Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Стрелец са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Грижете се добре за здравето си. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Козирог

През този ден не участвайте в начинания на други хора. Целите им може да са користни, а Вие да разберете за това прекалено късно. Оставете ги сами да се справят. Те ще Ви потърсят, ако имат нужда за съвет. Вечерта релаксирайте у дома.

Водолей

Чувство на неудовлетвореност, немотивирани или нощни страхове, безпочвена тревожност. Изключете употребата на алкохолни напитки, психотропни средства, наркотични и хипнотични вещества. Неблагоприятно време за посещение при лекар и за диагностика. Възможни са простудни заболявания и алергични реакции.

Риби

Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Желателно е да се срещнете с учители и капацитети в интересуващата Ви област. Не бързайте да казвате „да“. Седмицата Ви е интересна и успешна, стига да може да я планирате предварително.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии