Представят първата специализирана Детска линейка „Аз Вярвам и Помагам“ в град Варна

Събитието за представяне на първата за град Варна специализирана Детска линейка „Аз Вярвам и Помагам“ ще се проведе на 17, 18 и 19.02.23г пред „Delta Planet Mall“ град Варна (входа от страната на бул. Република).

Детската линейка „Аз Вярвам и Помагам“ ще бъде изцяло отворена с възможност всеки да се снима за спомен и за да може да бъде разгледана отвътре висококачествената изработка на световно ниво и модерната апаратура с която ще разполагат специалистите от Спешната помощ в спасяването на бебетата и децата. Една от интересните придобивки на Детска линейка „Аз Вярвам и Помагам“ е монтиран телевизор, който ще подсигури на децата, които не са от най-тежките случаи при възможност и не затрудняване работата на специалистите да им бъдат пускани детски клипове и песни с което тяхната тревожност и напрежение да бъдат намалени.

По време на събитието сме приготвили много изненади и разбира се голям Благотворителен базар в помощ събирането на новата ни цел от 500 000 лв и успеха на #каузаполовинмилион с възможност всеки да си вземе от нашите артикули и продукти с кауза:
– Уникален стикер с кауза „ДАЙ ПЪТ НА ЛИНЕЙКАТА, ДАЙ ПЪТ НА ЖИВОТА“;
– Ключодържател с кауза с формата и визията на Детска линейка „Аз Вярвам и Помагам“;
– Магнит с кауза с формата и визията на Детска линейка „Аз Вярвам и Помагам“;
– Чаша с кауза с визията на Детска линейка „Аз Вярвам и Помагам“;
– Календар с кауза 2023 „Аз Вярвам и Помагам“;
– Вода с кауза „Аз Вярвам и Помагам“;
– Солети с кауза „Аз Вярвам и Помагам“;
– Юфка с кауза „Аз Вярвам и Помагам“;
– Кускус с кауза „Аз Вярвам и Помагам“;
– много други.

Споделяме, че Детската линейка „Аз Вярвам и Помагам“ е чисто нова и е закупена със средства, които са събрани с подкрепата на хиляди хора и техните капачки, стотинки и дарения и ще бъде дарена на Център за спешна медицинска помощ – гр. Варна (тел. 112), който се намира на ул. Брегалница № 3 в помощ на специалистите, които работят там в спасяването на хиляди бебета и деца от 0г до 18г.

Детска линейка „Аз Вярвам и Помагам“ е на стойност от 264 000 лв, които бяха събрани само за 5 месеца благодарение на хилядите хора, които ни подкрепят, а тя ще бъде оборудвана с множество специализирани апаратури, принадлежности и консумативи, а най-голямата ни гордост е изключителен Японски транспортен кувьоз за най-малките бебета на стойност близо 50 000 лв.

Припомняме, че благотворителна кампания „Аз Вярвам и Помагам“ създадохме като малка квартална идея за събиране на пластмасови капачки в град Варна, които да предаваме за рециклиране, а със събраните средства да закупуваме медицинска апаратура в помощ на недоносените и новородените бебета отделенията по неонатология и детска хирургия.
От началото на кампания „Аз Вярвам и Помагам“ през 2015г. досега успяхме да съберем над 241 тона капачки и да дарим 22 медицински апаратури в помощ спасяването живота на хиляди бебета и деца.

За всеки, който желае да ни подкрепи чрез дарение Ви споделяме, че официалната сметка на кампания „Аз Вярвам и Помагам“ е:
Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)
IBAN: BG57BPBI79451069521301
BIC: BPBIBGSF
Титуляр: СДРУЖЕНИЕ „АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ
Основание: ДАРЕНИЕ

Сподели
Share