Фестивал и изложба “Златните билки на България” ще се състоят в Неофит Рилски

Първо по рода си събитие посветено на билколечителя св. Антоний Велики “Билки – Здраве – Красота” ще се проведе в Неофит Рилски на 21 и 22 януари 2023.

По време на събитието посетителите ще могат да научат ценни съвети свързани с подобряване на имунитета, здравето на децата през зимата, лесно преборване на вируси и инфекции, приготвяне на годишна билкова аптечка.

В демонстрационната част ще бъдат показани практически съвети за подмладяване в домашни условия и народни билкови екстракти, направени по стари рецепти.

Специално за посетителите с деца в рамките на това мероприятие в “Работилничка за билките” децата ще оцветяват сапунчета с природни багрила и ще научат интерересни истории свързани с билките, докато родителите им разглеждат изложбата и са част от фестивала.Жителите на община Ветрино ще могат да посетят абсолютно безплатно изложбата “Златните билки на България” от 23 януари до 28 февруари 2023.

Фестивалът „Билки – Здраве – Красота” е с дати 21 и 22 януари 2023 (събота и неделя) и ще се проведе в Розариума в с.Неофит Рилски до Варна.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии