Дневен хороскоп за 29 декември 2022, четвъртък

Овен

Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Овен. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Телец

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. В четвъртък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Близнаци

Денят като цяло е благоприятен, но не бива да се занимавате с любовни авантюри и рисковани постъпки. Не се опитвайте и да изяснявате стари отношения.Периодът е добър за занимания със спорт, общуване и сключване на брак. Жените от знака ги очаква ново запознанство. Мъжете от зодията днес трябва да бъдат по-общителни. Звездите благоприятстват колективните занимания.

Рак

Днес ще бъде непредвидим, така че не учудвайте, ако още от сутринта се появят изненадващи обстоятелства. Не се ядосвайте, а се опитайте да отгатнете какво още ще се случи и се забавлявайте. Фокусирайте се върху определянето на основните цели и програмата за тяхното постигане.

Лъв

През този ден погледнете с повече кураж към бъдещето. Щом сте изпълнени с чисти помисли, няма как да сгрешите. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации днес и в близките дни. Вечерта си починете.

Дева

Днес сте с променливо настроение. Вечерта се посветете на семейството си. Денят ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори.

Везни

Разрешаването на проблем в професионален план Ви открива много нови възможности. Четвъртък се оказва доста важен ден за голяма част от представителите на зодията, защото предоставя шанс за преодоляване на появилия се от известно време насам застой. Той има две разновидности. В едни случаи е породен поради прекъсване на работа, а в други – поради прекъсване на интимна близост.

Скорпион

В личния си живот се пазете от изневери и измами. Възможни са изпитания и проверка на устойчивостта на възгледите и отношенията на скорпион. Емоционалната напрегнатост е висока. Ако съвместната Ви дейност с партньорите не съответства на Вашите убеждения, то е желателно да прекъснете тези отношения, иначе може да се окажете в зависимо и безизходно положение. В семейството са възможни грижи и разходи, свързани с исканията на децата.

Стрелец

Моментът е добър, както по отношение на ситуацията в дома Ви, така и в бизнес план. днес е хубав ден за Вас, макар че няма да Ви се занимава с досадни неща, но Вие и на това ще му намерите колая. Рисков ден за партньорските Ви взаимоотношения. Творческият Ви потенциал е силен и сте привлекателни във всякакъв аспект, както външно, така и духовно. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Козирог

Не мислете, че смирението и подчиняването на собствените интереси на любимия човек са признак за Вашата слабост и несъстоятелност. Използвайте всеки шанс за създаването на атмосфера на доверие и взаимопомощ в семейството. Направете си малък семеен празник. Не се стискайте за благодарности и подаръци.

Водолей

Засилена подсъзнателна дейност и интуиция. Благополучието, самочувствието и здравето Ви ще зависят от дреболии, които на пръв поглед изглеждат незначителни. Денят благоприятства кратките пътувания и усвояване на всякакви знания.

Риби

Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Риби. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии