Дневен хороскоп за 17 декември 2022, събота

Овен

Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Овен. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни в действията си.

Телец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Събота е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Близнаци

Не отпращайте без коментар тези, които Ви искат мнението, но и не давайте непоискани съвети. Никакви неприятни изненади не Ви очакват – напротив, открива Ви се шанс за промяна. Обърнете повече внимание на финансите си през този месец и се опитайте да поддържате баланс между приходите и разходите си. Прекаленото харчене не е за предпочитане, но пък, ако се проявявате като много спестовни, не се чудете, че съдбата постоянно Ви праща нови и нови разходи. Обидите остават само спомен, Вашият оптимизъм се връща наново.

Рак

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Лъв

Бъдете отговорни към своите постъпки. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Парите придобиват друг смисъл за Вас. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Бъдете внимателни в действията си.

Дева

Тази събота укротете емоциите. Прекалената Ви чувствителност може да Ви вкара в ненужни приключения. Проблемите са само във Вашата глава – опитайте се да го осъзнаете. Вземете се в ръце и дръжте емоциите си под контрол.

Везни

Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Везни, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Събота е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Скорпион

Пригответе се да се изправите днес пред някои трудни ситуации. Ще трябва да сте готови да се справите с всичко, което възникне и особено с напрежението и объркването. Това е добър ден за решаване на проблеми в любовния Ви живот.

Стрелец

През този ден ще Ви е трудно да се съсредоточите, но ще се наложи, ако искате да не носите работа у дома през почивните дни. Вечерта не оставайте сами. Препоръчително е да се отдадете на среща с приятели или роднини. Днес направете едно добро дело за дома си, защото то ще има отзвук дълго време занапред.

Козирог

Сблъсък с противници ще събуди гняв у мнозина от представителите на зодия Козирог днес, но едва ли е необходимо да обръщате такова внимание на отминали събития, които вече няма да се повторят. Като изключим това събитие, събота е доста благоприятен ден за целите Ви и ще Ви освободи от някакви неудобства.

Водолей

Голям процент от водолей са подвластни на отлично настроение днес, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси.

Риби

Днес заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнес занимания. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от Ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии