Дневен хороскоп за 16 декември 2022, петък

Овен

Главното е да запазите вътрешното си равновесие и да се оградите срещу всякакъв род страсти и суета. Не трябва да пренебрегвате ежедневните си задължения. През втората половина на деня е възможно да получите неприятно известие, което да Ви принуди да измените плановете си за вечерта. За Вас е лесно да печелите пари със собствените си таланти, а не на деловото поприще.

Телец

Поради кавги с човек от близкото обкръжение, изпълнени с остри противоречия и дори с хули, петък ще е много нервен ден за доста представители на зодия Телец. Денят обаче определено ще е успешен и благоприятен за ангажираните с делова дейност. Дори в това отношение ще разполагате със значителен късмет.

Близнаци

Днес се подгответе за нови впечатления, кажете “да” на всички нови възможности. Не се страхувайте да загубите нещо, ще получите много повече. Благоприятно е за покупки, които са планирани отдавна. В късния следобед и вечерта избягвайте всякакво натоварване.

Рак

Това е ден, в който определени болезнени истини биха излезли наяве. Можете много бързо да достигнете състояние на подчертана умора, ако се поддадете на негативни емоции, особено на тези на другите, които ще ви повлияят повече от обикновено.

Лъв

Дръжте здраво кормилото на живота. В повечето случаи късметът ще бъде с Вас. Можете да постигнете желаното, но трябва да проявите по-голяма увереност в собствените сили, да проявите повече воля и оптимизъм.

Дева

Петък ще внесе известно вълнение сред Петък. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Парите придобиват друг смисъл за Вас. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Работата Ви изостава.

Везни

На този ден старите здравословни проблеми могат да се влошат, така че следете здравето си особено внимателно. Също така не забравяйте да поддържате имунната си система и да получавате достатъчно витамин С.

Скорпион

Петък е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете внимателни в действията си.

Стрелец

Денят ще е успешен за реализация на лични и делови цели, а значителната характеристика на този ден е, че отбелязва началото на етап за мощни помени, които ще продължат до началото на следващия месец. Предстои ярко раздвижване в обществените среди, съчетано с наситени противоречия.

Козирог

Днес може да имате блестяща идея, но за съжаление почивният ден няма да Ви позволи да я изпълните. Ако толкова искате да я реализирате, начертайте първоначалния график за действие – това също изисква време. В края на деня отделете време на себе си.

Водолей

През този ден забравете за победите. Ако се чувствате добре и уютно сред близките си хора, значи сте удържали най-голямата победа. Ще губите енергия за неща, които определено са безсмислени. Внимавайте при решаването на финансовите въпроси и с оперирането на парични средства.

Риби

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. За представителите на Риби се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност за друга реализация от материално естество. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии