Дневен хороскоп за 24 ноември 2022, четвъртък

Овен

Този четвъртък най-добре не предприемайте рискове. Днес рисковете не са оправдани. Въздържайте се от сериозни покупки, особено на електроника. В края на деня ще се почувствате по-добре. Най-добрата форма на общуване е компромиса. Следете какво говорите.

Телец

Днес е денят за пожелавания, използвайте го правилно. Преживявате приятни мигове. Предпазвайте се от грешки, за да не провалят възможностите Ви за изява. Ще сте доста нервни и раздразнителни. Вечерта опитайте да си починете от всичко. Оттърсете се от всяка натоварваща Ви емоция.

Близнаци

Днес денят ще Ви завари в треска. Притеснени сте за важно предстоящо събитие, но притеснението няма да Ви бъде в ползва. Опитайте се да се фокусирате и успокоите. Не забравяйте, че истински ценните неща не блестят и нямат цена. Това е ден, подходящ за преговори за сключването на финансови сделки.

Рак

Стабилизиране на здравословното състояние. Болестите, проявени по това време, са дълготрайни и могат да приемат хроничен характер. Неблагоприятно време за диети и козметични процедури. Избягвайте да използвате козметика и парфюми. Възможни са алергични реакции.

Лъв

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Днес е подходящо за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Ангажирани сте с парични въпроси.

Дева

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Отнасяйте се сериозно към работата си. Объркани сте емоционално. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Везни

Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Следващите два дни ще изискват по-големи усилия и натиск, ще се налага да криволичите между свои и чужди амбиции и да се отказвате от едно за сметка на друго.

Скорпион

Засилена подсъзнателна дейност и интуиция. Благополучието, самочувствието и здравето Ви ще зависят от дреболии, които на пръв поглед изглеждат незначителни. Денят благоприятства кратките пътувания и усвояване на всякакви знания.

Стрелец

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Бъдете деликатни, но твърди.

Козирог

Голям процент от козирог са подвластни на отлично настроение днес, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси.

Водолей

В чудесно състояние на духа са повечето от Водолей през днешния ден. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за поддържане на отношения с хора в чужбина. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Възможно е да дадете пари на свои близки. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Риби

Днес работата и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии