Кариерната борса за студенти в сферата на здравеопазването се завръща със своето второ издание

На 15.11.2022 г. от 10:00 часа в хотел „Рослин Димят Варна“ Медицински университет – Варна и Центъра за кариерно развитие (ЦКР), отново организират Кариерна борса – открито кариерно изложение в сферата на здравеопазването. Това е вторият отворен кариерен форум в рамките на годината, който среща директно студентите по медицина и здравни грижи с потенциални работодатели в областта на здравеопазването.

Събитието ще бъде открито от проф. д-р Златислав Стоянов, д.м.н. – Декан на Факултет „Медицина“ и Ръководител на проект № BG05M2ОP001-2.016-0025 ,,Създаване на мултидисциплинарна образователна среда за развитие на кадри с интегрални компетентности в областта на биомедицината и здравеопазването”.

Първото кариерно събитие премина при значителен интерес от страна на студентите. Във второто му издание отново ще вземат участие организации от различни здравни институции, държавни и частни структури, които ще представят своите временни или постоянни свободни работни позиции и възможностите за студентски стажове, които предлагат.

Събитието се осъществява по проект № BG05M2ОP001-2.016-0025 ,,Създаване на мултидисциплинарна образователна среда за развитие на кадри с интегрални компетентности в областта на биомедицината и здравеопазването“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020 и е съ-финансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии