Дневен хороскоп за 29 октомври 2022, събота

Овен

Ще се наложи да поемете някои допълнителни задължения, а няма да разполагате с достатъчно време. Оставете им инициативата и се забавлявайте. Не се ловете на стари въдици за финансово изобилие. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието Ви. Може да посетите братя, сестри, близки и роднини.

Телец

Днес сте с променливо настроение. Вечерта се посветете на семейството си. Денят ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори.

Близнаци

Днес ще се изправите лице в лице с обезпокоителни и трудни ситуации. Трябва да си дадете време за почивка и релакс, да успокоите ума си и да презаредите батериите си. Имайте малко търпение. Скоро нещата ще се обърнат към по-добро.

Рак

Пред този ден мълчанието Ви ще учуди повечето хора. Имате нужда от своето време за почивка. Отклонявайте с усмивка въпросите, но не нарушавайте добрия тон. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Днес ще е благоприятен ден за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Лъв

Събота ще е благоприятен ден за Лъв, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Като цяло работата Ви днес ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на днешния ден. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Дева

Денят е добър за контактуване, визити, оправяне на нерешени проблеми, обмяна на мнения и правене на планове. Непринудеността в общуването ще улесни контактите Ви. Не подлагайте на съмнение чувствата на партньора.

Везни

Възможно е днес всякаква инициатива или активно движение в другите сфери на дейност да причинява на везни умора и неудовлетвореност. Повишената Ви възприемчивост води до илюзии и самоизмама. Днес Ви се струва, че семейната им връзка е хармонична, както никоя друга. Може да вземете активно участие във финансовите операции.

Скорпион

В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта.

Стрелец

Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет, е да не рискуват излишно днес. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Това дори е наложително. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно.

Козирог

Забравете за прибързаността при взимането на решения – обстоятелствата може да се променят всеки момент. Не бъдете прекомерно самонадеяни. Съобразявайте се с интересите на другите. Не се нагърбвайте с непосилен товар от задължения. Лъжливата увереност в погрешността на мнението на околните и егоцентризмът могат да доведат до финансови загуби или голям скандал.

Водолей

Имате достатъчно лични ангажименти. Събота се оказва твърде динамичен за представителите на Водолей. Постарайте се да вложите разум в отношенията с околните. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Мнозина са притиснати от неудачи в службата и бизнеса, но сега не е добро време да се заемате с отстраняването им.

Риби

Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Днес определено не Ви е ден за харчене. В интимния живот емоциите са смесени. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии