При претърсването в две жилища са открити голямо количество наркотични вещества и два кашона с пари

Реализацията е проведена вчера в хода на специализирана полицейска операция по противодействие, предотвратяване, пресичане и разкриване на престъпления, свързани с наркотични вещества на територията на Варна от служители на сектор „Наркотици“ и екипи на Специализираните полицейски сили при ОДМВР – Варна.

Криминалистите предприели проверка на лек автомобил, паркиран на оживен паркинг в централната част на областния град. При направената инспекция се оказало, че в автомобилът, на седалката има торба със суха зелена, тревиста маса.

Водачът – 26- годишен варненец и негов „клиент“, са задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа. В хода на процесуално-следствените действия, служителите на реда предприели претърсване на два апартамента, обитавани от водача на колата. В жилищата са намерени и иззети:  зелена тревиста маса – марихуана; бяло кристално вещество – метамфетамин , кокаин , както и няколко стотин хапчета екстази, видно от направената експертна справка. Полицаите са иззели също така гриндер, електронна везна и много голяма сума пари – в различна валута.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под наблюдение на Окръжна прокуратура.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии