Дневен хороскоп за 13 октомври 2022, четвъртък

Овен

Някой ще се опита да Ви изненада, а Вие отдавна се досещате за действията му. Не разваляйте удоволствието на човека и вложете целия си артистичен талант, за да изглеждате приятно изненадани. Той ще го оцени.

Телец

Непорядъчно отношение на близките или клевета на тайни недоброжелатели затруднява развитието на любовните отношения. Признайте си грешките пред любимия човек. Бъдете готови за не съвсем доброжелателно отношение на околните към Вас. Старайте се да предвидите и да предотвратите възможните неприятности. Препоръчва Ви се в професионалната сфера да избегнете риска или нововъведенията.

Близнаци

Днес Вашето самолюбие може да Ви накара да се държите малко егоистично, което може да отблъсне от Вас хората. Внимавайте какво казвате, защото думите Ви могат да бъдат изтълкувани погрешно.

Рак

Днес някои от Вас може да пътувате зад граница. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Избягвайте рискови операции с пари. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности.

Лъв

Периодът е опасен, с депресивни състояния и повишена тревожност. Полезно е духовното общуване, активните физически упражнения, смяната на впечатленията. Препоръчва се диетата да се разшири с храни, стимулиращи процеса на храносмилане и тонизиращи напитки. Опасност от падане и счупване на кости.

Дева

Днес може да чувствате повишено безпокойство, угнетено настроение. Нервната и дихателната система са уязвими. Избягвайте животински храни и алкохол. Бягането и колоезденето са полезни. Пазете се от студа, обличайте се съобразно времето. Възможни заболявания на дихателната система, обостряне на обменните процеси.

Везни

Период на намалена жизненост, обостряне на хронични болести. Тези, които се разболеят по това време, трябва да бъдат предпазливи да не премине развитието на болестта в хронична форма. Процедурите и лекарствата, които повишават имунитета, са полезни.

Скорпион

Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Скорпион, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от Вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Днес най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Вечерта нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Стрелец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Ще Ви зарадват приходи. Изясняват се нещата и в любовта. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Козирог

Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Козирог. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Водолей

Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от представителите на зодия Водолей. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Необвързаните представители може да срещнат нова любов.

Риби

Това е ден, в който да помислите за другите. Колкото и малко да направите за някого, резултатът ще е много видим и осезаем. Ще бъдете високо оценени. Добротата ще Ви се върне в момент, когато Ви е най-необходим. Днес се въздържайте от големи покупки.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии