Дневен хороскоп за 7 октомври 2022, петък

Овен

Не отпращайте без коментар тези, които Ви искат мнението, но и не давайте непоискани съвети. Никакви неприятни изненади не Ви очакват – напротив, открива Ви се шанс за промяна. Обърнете повече внимание на финансите си през този месец и се опитайте да поддържате баланс между приходите и разходите си. Прекаленото харчене не е за предпочитане, но пък, ако се проявявате като много спестовни, не се чудете, че съдбата постоянно Ви праща нови и нови разходи. Обидите остават само спомен, Вашият оптимизъм се връща наново.

Телец

Денят е добър за контактуване, визити, оправяне на нерешени проблеми, обмяна на мнения и правене на планове. Непринудеността в общуването ще улесни контактите Ви. Не подлагайте на съмнение чувствата на партньора.

Близнаци

През този ден целите Ви няма да са особено ясни, така че най-добре не се залавяйте с нищо ново и не захващайте дела, от които не разбирате нищо. Стойте си кротко и не извършвайте излишни движения. Знаете, че сте най-добри в това, което обичате да правите.

Рак

През този ден подберете най-милите думи за близките си. Каквото било – било, важното е какво ще бъде от тук нататък. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти.

Лъв

Днес някои от Вас може да пътувате зад граница. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Избягвайте рискови операции с пари. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности.

Дева

Задълженията ви се трупат все повече и днес се чувствате претоварени. Вашите финанси изискват внимателно боравене и по-добро планиране. В любовния Ви живот зависи от вас да положите усилия да подобрите нещата във връзката си.

Везни

В петък за представителите на зодия Везни възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Скорпион

През този ден не взимайте важни решения и давайте точни и ясни отговори. „Да“ и „Не“ рядко биват използвани в живота, така че не се чувствайте виновни, а действайте инициативно. Не се сърдете на дразнителите. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.

Стрелец

Това е петък за избор на подаръци за най-близките Ви хора. Заложете на емоцията и чувствата, вложени в тях, а не на цената и външния вид. Всички ще се зарадват на милия жест от Ваша страна и ще го оценят. Все пак, Вие знаете, че държите на тях.

Козирог

През този ден целите Ви няма да са особено ясни, така че най-добре не се залавяйте с нищо ново и не захващайте дела, от които не разбирате нищо. Стойте си кротко и не извършвайте излишни движения. Знаете, че сте най-добри в това, което обичате да правите.

Водолей

В петък не се претоварвайте. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото Ви. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Днешният ден ще е доста благоприятен ден за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения, ако сте предварително организирани. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Риби

Петък ще е доста успешен ден за представителите на Риби. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Днешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Петък носи изпитания и предизвикателства.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии