Осъдиха 22-годишен младеж за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди

По силата на постигнато между страните и одобрено в съдебна зала споразумение, 22-годишният подсъдим се призна за виновен по повдигнатото му обвинение и получи наказание от 9 месеца лишаване от свобода. Изпълнението на наложеното наказание бе отложено с 3 години изпитателен срок.

Инцидентът възникнал на 9-ти ноември миналата година на междублоков паркинг в квартал „Трошево“ във Варна. През нощта на посочената дата подсъдимият видял мъж да взема багаж от автомобила си, приближил го, отворил вратата на колата и му поискал цигара. Мъжът му отказал и излязъл от колата си, но подсъдимият отново настоял за цигара и когато не получил, нанесъл внезапно три удара с юмрук в лицето на потърпевшия. Очевидци подали сигнал за случващото се на тел. 112. В резултат на нанесените по хулигански подбуди удари, пострадалият получил телесна повреда, изразяваща се в оток и кръвонасядания по лицето и разкъсно-контузна рана на носа, със счупване на носните кости.

Съгласно одобреното от съда споразумение, в тежест на подсъдимия са всички направени разноски по делото. Съдебният акт е окончателен.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии