Дневен хороскоп за 28 септември 2022, сряда

Овен

Сряда е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. сряда посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Телец

Днес е от голямо значение диетата, работата и почивката. Необходимо е продължително излагане на чист въздух. Препоръчва се вегетарианска диета, като се избягват пикантни храни. Благоприятно време за терапевтично гладуване. Следете редовно работата на червата, не допускайте депресия и униние.

Близнаци

Голям процент от Близнаци са подвластни на отлично настроение днес, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате.

Рак

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Днешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Лъв

За представителите на зодия Лъв напрежението продължава с постоянно увеличаващи се темпове, въпреки че на външен план всички изглеждате спокойни. Стабилизирайте позициите си в бизнеса! Предстоят мъчителни трансформации. Помислете добре дали Ваше желание няма да нарани партньора Ви и какво бихте могли да жертвате.

Дева

В сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Бъдете дипломатични и тактични, Дева.

Везни

За здравето Ви е важно състояние на покой и вътрешна стабилност. Сърдечната дейност и кръвоносните съдове са уязвими сега. Избягвайте физическо претоварване, прекомерно вълнение. Яжте прости, но добре приготвени храни. В стресови ситуации чаша вино може да бъде от полза. Възможни са сърдечни аритмии и промени в кръвното налягане.

Скорпион

Чувствата ви днес може да са противоречиви, но това е нормално при струпването на няколко празнични дни и многото време сред роднини. Опитайте се да си осигурите тишина и спокойствие. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем.

Стрелец

Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет, е да не рискуват излишно днес. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Това дори е наложително. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно.

Козирог

Сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от Вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Водолей

Денят е свързан с пробуждането на желания и изграждането на грандиозни планове, както и широко общуване. Възможно е увеличаване на взискателността към любимите хора. Много представители на зодия Водолей отново излизат на арената на живота, желаейки да реализират своите идеи и без много много да се церемонят продемонстрират това на околните. Творческият подход към работата, интензивността на чувствата, личната привлекателност и доброжелателността към околните носят съществени плодове. Намерете приложение за своите творчески способности.

Риби

Сънищата, които са Ви се присънили тази нощ, най-вероятно няма да Ви подвеждат. Очаква Ви финансова стабилизация и широк поглед върху бъдещето Ви. Поставете в ред чувствата, мислите и постъпките си. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно.Акцентът при Вас ще бъде поставен върху работата и професионалното Ви развитие.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии