Дневен хороскоп за 9 септември 2022, петък

Овен

Този петък най-доброто за Вас ще бъде да слушате собственото си сърце и няма да сгрешите. Нормално е да се разделите с някои неща от досегашния си живот, но това е неизбежно. Време е да го проумеете и да се отървете от меланхолията.

Телец

Не допускайте влиянието на странични хора в личните Ви дела. Не са изключени неочаквани обрати в съдбата, които да поискат коригиране на плановете или преразглеждане на отношенията с близките Ви. Не си заслужава да сменяте вида на дейност или работата си, даденият период не благоприятства за това. Самонадеяността може да доведе до сериозни материални загуби за Вас.

Близнаци

Петък ще е благоприятен ден за представителите на зодия Близнаци, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Посветете времето си по-скоро на почивка и отдих отколкото на работа, освен ако тя не е свързана с творчество, медии или спорт. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Рак

Благоприятните обстоятелства формират една спокойна и ползотворна работа, а високият творчески потенциал улеснява преодоляването на всякакви пречки. Втората половина на деня е подходяща за социални или приятелски срещи.

Лъв

Чувствата ви днес може да са противоречиви, но това е нормално при струпването на няколко празнични дни и многото време сред роднини. Опитайте се да си осигурите тишина и спокойствие. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем.

Дева

Не се колебайте да разчиствате сметки с хора, с които няма какво да си кажете. След време ситуацията ще е абсюлотно същата. Звездите Ви съветват да бъдете разумни и да не вземате решения под влиянието на момента, колкото и благоприятни да изглеждат условията. Останете практични, тогава няма да е трудно да следвате правилния курс.

Везни

Петък е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. петък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Скорпион

Преди всичко обмислете плановете си, за да може да следите всеки етап безпогрешно. Пътуванията ще дадат простор за ума и радост за душата Ви, а сигурно и сърцето Ви ще намери онова, от което се нуждае. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Не позволявайте да се възползват от щедростта и добрината Ви. Вие съумявате да преодолеете препятствията с цената на известни разходи.

Стрелец

Отдайте се на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Днешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим.

Козирог

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Козирог, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду Ви. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето Ви. Малко по-нервен е днешният ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. В заключение, петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Водолей

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Петък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Риби

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии