Всичко за залозите на виртуален футбол

Залозите на виртуален футбол са интересни и атрактивни, защото в тях липсва човешкия фактор и всичко, от което залагащите имат нужда, е малка доза късмет. Един от огромните плюсове на мачовете от виртуалния футбол е краткото им времетраене, което допринася и за пестене на ценно време. Залози за такъв вид футбол могат да бъдат намерени във всички лицензирани български казина, а отборите и първенствата са многообразни. Все пак този тип залагания се приемат със смесени чувства от немалка част от играчите в онлайн казината. Това е нормално, защото залозите на виртуален футбол са все още сравнително нови. С тази статия ще се опитаме да ти дадем максимално детайлна информация, която да ти помогне да решиш дали ще опиташ късмета си с нещо нестандартно като виртуалния футбол.

Характеристика на залозите на виртуален футбол

Основното, с което ще започнем е това, че футболните мачове от това естество се пресъздават от изкуствен интелект (компютърен софтуер), който на случаен принцип създава различни ситуации в мача. Отборите и играчите във виртуалните срещи са измислени и на пръв поглед много приличат на популярните видео игри, с които всички ние сме запознати.

Има доста противници на този вид залагания в онлайн казина, защото не харесват това, че случайността е водеща в тях и не се уповава на реални събития, както истинският футбол. Тук обаче, ще вметнем една изненадваща за повечето хора подробност, а именно че виртуалните отбори и първенства разполагат с изключително подробни статистики за вече провели се срещи и изминали резултати. Следенето на тези статистики определено би било от полза за желаещите да залагат на виртуален футбол.

Друго предимство на компютърно генерираният футбол е това, че играчите могат да залагат по всяко време на денонощието. Българските онлайн казина предоставят доста добри платформи за залози на виртуален футбол, така че изживяването ти да бъде приятно и лишено от забавяне в залозите или помрачено от отлагане на мачове.

Важно е играчите да знаят, че всеки виртуален мач е с времетраене от около 3 минути, за провеждане на цялата среща. Залозите за всяка среща се правят преди началото и не може да се залага на живо. Интересна опция, която предоставят виртуалните турнири е, че при стартирането на мачовете от дадения кръг, платформата автоматично предлага на залагащите различни залози за срещите в следващия етап.

Кои са най-предпочитаните пазари за виртуален футбол?

Както за всеки друг спорт, тук също ще разполагаш с голям избор от маркети, на които да заложиш, стига да решиш, че виртуалният футбол ти допада. Има обаче няколко пазари, които се открояват сред останалите и са най-популярните сред залагащите. Ето и кои са те:

  • Краен победител в мача
  • Резултат за първото полувреме
  • Азиатски хендикап
  • Брой голове в мача за отбор или общо голове
  • Точен резултат
  • И двата отбора да отбележат попадение
  • Общо брой голове за текущия кръг
  • Победител в турнира
  • Класиране в топ 5
  • Класиране в дъното на таблицата

Предимства и недостатъци при залозите на виртуален футбол

Точно както и при футболните видео игри, виртуалният спорт и залозите към него много напомнят на истинските такива, но въпреки това имат и някои неща, които не могат да бъдат пресъздадени изцяло. Емоциите и адреналинът са част от тези неща. Насладата от футболен мач по телевизията, в компанията на приятели е нещо, носещо страхотна тръпка. Във всеки един момент може да се случи нещо уникално или някакъв прецеден. Точно тази тръпка определено липсва във виртуалния футбол. Всяка среща приключва за около 3 минути и играчите нямат възможност да изпълнят тялото си с адреналин и очакването на нещо да се случи.

Предимства

  • Всеки играч може бързо да разбере дали залогът му е печеливш или не.
  • Невъзможно е да има уговорени мачове във виртуалния футбол, защото срещите и ситуациите в тях се генерират на случаен принцип.
  • Играчите имат възможност да правят залози денонощно, защото виртуалният футбол се провежда във всеки един момент.
  • Не е нужно желаещите да заложат да разполагат със знания и опит в сферата на футбола, поради събитията от случаен принцип в срещите.

Недостатъци

  • Играчите не разполагат с опция за живо залагане.
  • Невъзможността за предизвикване на емоции и тръпка, каквито присъстват при истинските футболни мачове.
  • Компютърно генерираните срещи не предоставят възможност за използване на стратегии, познания и опит.
  • Липсата на публика, която да дава допълнителен заряд на мача.

Има ли стратегии в залозите на виртуален футбол?

При положение, че в този тип залози играчите не могат да разчитат на моментната форма на състезателите или други фактори, то стратегии за по-сигурни печалби почти липсват. Въпреки това често се забелязват мачове с поне два гола в тях. Имайки предвид това, залагащите могат да се възползват от маркета за над 1.5 попадения във виртуалните футболни срещи.

Заключение

Виртуалният футбол разполага с видео за абсолютно всеки мач, на който играчите залагат. Това създава предпоставки за още по-сериозно популяризиране на залозите към този компютърно генериран спорт. Всеки играч, който реши да пробва тази алтернатива на реалния футбол, е добре да има и силна воля, за да залага разумно. Всички залагания, към който и вид спорт да са, независимо дали реален или виртуален, трябва да са единствено с цел забавление.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии