Отворени са офертите в обществените поръчки за зимно поддържане на пътищата в област Варна

Отворени са офертите в обществените поръчки за избор на изпълнители за зимно поддържане и възстановителни работи при аварийни ситуации по републиканските пътища за зима 2022/2023. Днес са отворени офертите за зимното почистване на автомагистралите „Хемус“, „Тракия“, „Струма“ и „Марица“, както и за републиканската мрежа в районите за планиране – Северозападен, Североизточен, Югоизточен, Южен Централен и Югозападен район. Срокът за подаване на офертите за Северен централен район е до 5 септември, а офертите ще се отварят на 7 септември.

Обявените поръчки са по ускорена процедура, за да се подсигури предстоящия зимен сезон. Това се предприема, за да се минимизират рисковете републиканските пътища да останат без поддържане през зимните месеци, тъй като срокът за провеждането и завършването на откритата обществена поръчка с подписването на договор отнема минимум 6 месеца.

  •  

    За участъка от АМ „Хемус“ на територията на ОПУ Шумен и ОПУ Варна индикативната стойност е 9 425 156 лв. без ДДС. Дължината на отсечката е 111 км. Отворени са две оферти. Те са на „ПЪТИЩА И МОСТОВЕ“ ЕООД и на ДЗЗД „ПП ВАРНА 2018“, с участници: „ИНЖСТРОЙИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД, „АВТОМАГИСТРАЛИ СОФИЯ“ ЕООД, „ХИДРОСТРОЙ“ АД и „ИНФРА ЕКСПЕРТ“ АД;

  • За ОПУ Варна са отворени две оферти. Те са на „ПЪТИЩА И МОСТОВЕ“ ЕООД и на ДЗЗД „ПП ВАРНА 2018“, в което са: „ИНЖСТРОЙИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД, „АВТОМАГИСТРАЛИ СОФИЯ“ ЕООД, „ХИДРОСТРОЙ“ АД и „ИНФРА ЕКСПЕРТ“ АД. Прогнозната стойност е 6 666 619 лв. без ДДС за зимното поддържане на 647 км;
  • За участъка от АМ „Хемус“ на територията на ОПУ Шумен и ОПУ Варна индикативната стойност е 9 425 156 лв. без ДДС. Дължината на отсечката е 111 км. Отворени са две оферти. Те са на „ПЪТИЩА И МОСТОВЕ“ ЕООД и на ДЗЗД „ПП ВАРНА 2018“, с участници: „ИНЖСТРОЙИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД, „АВТОМАГИСТРАЛИ СОФИЯ“ ЕООД, „ХИДРОСТРОЙ“ АД и „ИНФРА ЕКСПЕРТ“ АД.

viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии