Отзиви за пелените за плуване

Какво по-красиво от това да гледате как децата Ви се забавляват пълноценно във водата? Цялото забавление изчезва през прозореца, щом един странен глас заповяда на всички да напуснат водата незабавно. Да не говорим, че осъзнавате, че бебето Ви е виновно за евакуацията на басейна.

Най-честата причина за проваленото водно забавление са инцидентите с пропуснал памперс. И с право. В крайна сметка кой би искал да плува в басейн, в който плуват изпражнения?

Може да звучи отвратително, но един важен фактор, който трябва да се вземе предвид, е, че бебетата не са в състояние да контролират изпражненията си или да вземат предвид последствията от акането, докато се забавляват във водата.

Използвайте памперси за плуване като решение

Следват нашите избори за най-добри памперси за плуване:

Пелените за плуване за многократна употреба Infant Reusable Swim Diapers на Nageuret са най-добрите налични пелени, предлагащи разнообразие от водоустойчиви, регулируеми и многократни пелени за плуване, направени така, че да задържат твърдите вещества в пелената за плуване. Със закопчалки около талията и корема, които лесно се регулират, за да осигурят плътно прилягане, те се предлагат в два различни размера.

Плувните панталони за еднократна употреба Pampers Splashers са най-рентабилните плувни памперси.

Плувните панталони Pampers Splashers Disposable Swim Pants са удобни за носене дори във водата благодарение на 360-градусовия си разтегателен колан за еластично прилягане. Освен това имат две бариери за защита от протичане, които прилягат плътно около крачетата на бебето, за да спрат изтичането както на изпражнения, така и на урина.

Пелени за плуване с най-добър дизайн: Green Sprouts Плувни пелени за iPlay

По-голямата част от дизайните, които обожаваме, са на пелените за плуване iPlay, включително рибки с цвета на дъгата, морски кончета, мидички и флорални дракони. Дори майките се вълнуват само като погледнат тези цветни и завладяващи модели. Патентованият им дизайн обаче не просто осигурява привличащ вниманието външен вид; те също така са дишащи, абсорбиращи и водоустойчиви. Тези пелени се отличават със своя комфорт и стил.

Пелените за плуване ALVABABY Baby са най-добрите пелени за плуване за бебета.

Спестяването трябва да се вземе предвид, когато започвате обучението по плуване на бебето си рано, особено след като имате в предвид, че това ще бъде дълго пътешествие. Бебешките пелени за плуване на Alva са перящи се, за многократна употреба и имат същите външни полиестерни с PUL и вътрешни полиестерни мрежести материали като Nageuret. Това е голям плюс за комфорта и предотвратяването на инциденти, докато бебето Ви расте.

Пелените за плуване Finis са най-добрите пелени за плуване за спортисти.

Ако бебето Ви е атлетично, можете да сте напълно сигурни, че Finis ще разбере нуждите му, защото Finis спонсорира спортисти. Въпреки че техните пелени за плуване са компактни, те са изпълнени с функции, които отговарят на атлетичните нужди на Вашето бебе. Вашето дете е защитено с UPF 50+ и 100% полиестерна подплата в допълнение към плътните и еластични прилягания на талията и крачолите.

Разновидности на пелените за плуване

Плувните пелени за еднократна употреба са предназначени за деца и които се носят по време на плуване, за да се предотврати изтичането на изпражнения.

Плувните пелени за многократна употреба на основата на плат са направени, за да улавят и спират изтичането на фекалии по време на плуване. Те са екологичен избор, тъй като могат да се почистват и използват многократно.

Семейните забавления във водата значително се подобряват, ако разполагате със солиден набор от пелени за плуване.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии