Обявяват конкурс за детска рисунка в инициативата „Най-сладкия ден“

Обявяват конкурс за детска рисунка в рамките на XIII издание на инициативата за деца „Най-сладкият ден“, който ще се проведе на 14 август (неделя) от 10.00 ч. до 20.00 ч. пред централния вход на Морската градина. Събитието се провежда със съдействието на Община Варна.

В конкурса може да участва всяко дете на възраст от  5 до 15 г. Те трябва да представят своите рисунки до 8 август като ги занесат лично или чрез куриер на адрес – ул. „Константин Величков“ № 63, ет.2, офис Протема или сканирани с добро качество ги изпратят е-mail: [email protected], Творбите ще бъдат оценени от тричленно жури в състав Елица Карабашлиева, художник, Николай Николов – дървопластика и Николай Чакъров Niko графит.

Всички участници в конкурса ще получат грамота и лакомство от организаторите, а за печелившите, разделени в две възрастови групи 5-10 г. възраст и 10-16 г. възраст, са осигурени предметни награди – раници, енциклопедия, слушалки, арт комплект за рисуване.

Всички участващи в конкурса рисунки ще бъдат експонирани в открита изложба на 14 август на входа на Морската градина и ще бъдат публикувани и на официалната FB страница на „Най-сладкият ден“.

Сподели
Share