Дневен хороскоп за 2 август 2022, вторник

Овен

Дори да се чувствате съвсем сами и изоставени да се справите с всички проблеми, би било добре да погледнете откъм добрата страна на тази ситуация, а именно факта, че сте независими и никой не ви седи до главата.

Телец

През този ден може да Ви притиска краен срок. Не си мислете, че и този път може да отложите нещата, вече наистина няма за кога, така че запретнете ръкави. В крайна сметка, сетете се, че днес е вторник. В края на деня всичко ще е наред.

Близнаци

Вторник ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви този ден. Днес не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Днес ще сте с много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето Ви.

Рак

През този ден няма да Ви е лесно да разберете самите себе си, затова нито се обяснявайте в любов, нито инициирайте раздяла. Изчакайте да Ви мине и не правете бели. До няколко дни всички страсти ще се успокоят. Неприятно задължение днес може да се превърне в прекрасна възможност за Вас.

Лъв

Голям процент от Лъв са подвластни на отлично настроение днес, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате.

Дева

Вторник е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Няма да сте настроение за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор? Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си.

Везни

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Вторник е блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Намерете начин да се отпуснете.

Скорпион

Този вторник финансови затруднения могат да Ви накарат да се обърнете към приятели за помощ. Днес избягвайте да се занимавате с по-сложни задачи. Това, за което трябва да внимавате, е да не взимате рисковани заеми. Знаете, че можете да се справите и сами. Повярвайте си.

Стрелец

Вторник ще внесе известно вълнение сред Стрелец. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Уместно ще е в днешния ден да обърнете специално внимание на работата и на отношенията с колегите си; стремете с гъвкавост и лекота да общувате с околните. Намерете начин да се отпуснете.

Козирог

Много добър ден за срещи в неформална обстановка. Днес лесно можете да намерите общ език с хората и да ги предразположите към себе си. Тези, които водят бизнес преговори, трябва да се съсредоточат не само върху бизнес уменията си, но и върху личния си чар – това значително ще скъси пътя към успеха.

Водолей

Днес е от голямо значение диетата, работата и почивката. Необходимо е продължително излагане на чист въздух. Препоръчва се вегетарианска диета, като се избягват пикантни храни. Благоприятно време за терапевтично гладуване. Следете редовно работата на червата, не допускайте депресия и униние.

Риби

Период на депресивно емоционално състояние. Препоръчват се плуване, продължителни разходки и ранно лягане. Избягвайте затворени пространства и работа след залез слънце. Настинките могат да причинят усложнения за бъбреците и ставите. Увеличете приема на течности. Яжте топли ястия и напитки.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии