Дневен хороскоп за 7 юли 2022, четвъртък

Овен

Периодът е опасен, с депресивни състояния и повишена тревожност. Полезно е духовното общуване, активните физически упражнения, смяната на впечатленията. Препоръчва се диетата да се разшири с храни, стимулиращи процеса на храносмилане и тонизиращи напитки. Опасност от падане и счупване на кости.

Телец

Характерни за телец са три неща, които не биха могли да се определят като събития за деня, защото са тенденции, които съдбата е задействала към настоящия момент. Това са социалната стабилизация, устойчивостта и нарасналия капацитет са поемане на големи натоварвания.

Близнаци

През този ден ще бъдете в център на вниманието, няма как. В този ден е полезно да сте малко по-мълчаливи. Няма да може да го избегнете, за това използвайте момента максимално изгодно за Вас. Все пак, радвайте се на вниманието, което Ви дават днес.

Рак

През този ден има опасност от малки битови травми, като прищипване на пръст или рязка среща с ръба на масата. Събудете се добре преди да станете от леглото. Започнете деня с усмивка. Денят ще е позитивен. Вечерта ще е спокойна в домашна обстановка.

Лъв

Емоционалната сфера е възможно да страда. Податливост към депресия, раздразнителност, подозрения. Необходимо е активно забавление – самотата е противопоказана. Спортът е полезен сега, но се пазете от падания и фрактури. Включете в диетата си храни, стимулиращи храносмилането и тонизиращи напитки.

Дева

Не разчитайте на случайността, само трябва да разчитате на себе си, а астрологичните условия на днешния ден ще ви помогнат да завършите успешно работата. Преборете в себе си желанието да бъдете център на всеобщото внимание, днес това не е необходимо изобщо.

Везни

Добър момент да започнете сериозно лечение, медицински консултации, изясняване на диагнозата. Изисква се физическа активност, продължително излагане на чист въздух. Избягвайте малки и затворени пространства. Малки количества бира и леки вина са полезни.

Скорпион

Ако се решите на откровен разговор с близък човек, то никога няма да съжалявате за това. Много от Вас се възприемат тежко от околните, тъй като бързо ги изморяват със своето мърморене и скучен вид. Днес успехът Ви зависи от бавното постъпателно движение към една цел. Не разпилявайте средствата си за дреболии.

Стрелец

Възможно е да искате да коригирате плановете си за бъдещето, да преразгледате приоритетите си. Слушайте интуицията при вземане на решения – съветите ѝ днес ще бъдат по-полезни от съветите на други хора.

Козирог

През днешния ден най-важното ще бъде да запазите спокойствие. Преди всяка задача бройте до 10 и тогава действайте. Някои събития в работата може да Ви изнервят, но те наистина не заслужават нервите Ви. В края на деня релаксирайте с чаша хубаво вино.

Водолей

Четвъртък ще е благоприятен ден за представителите на зодия Водолей, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Посветете времето си по-скоро на почивка и отдих отколкото на работа, освен ако тя не е свързана с творчество, медии или спорт. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Риби

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии