Какви изследвания се правят в медицинска лаборатория

Да разбираш това, което се случва с тялото ти изисква саморефлексия и правенето на специализирани тестове. В зависимост от нуждите на потребителите, тези тестове могат да бъдат направени в специални медицински лаборатории.

Какви тестове могат да бъдат направени в една медицинска лаборатория ще разберем днес с помощта на повече от запознатите експерти по темата – Kandilarov.com.

Пакети с диагностични тестове

Пакетите с диагностични тестове са сред най-избираните видове услуги в частни медицински лаборатории като Kandilarov.com. Там човек може да намери пълна програма от тестове насочени към вътрешната медицина, в посока насочена от самия клинет.

Тези тестове се правят в рамките на един ден, като в зависимост от изискванията на самия тест, може да се наложи провеждане на тест в друг ден.

Подобни тестове са тестовете на урината, които се правят сутрин, тъй като тогава урината е най-концентрирана.

Биохимични диагностични тестове

Биохимичните диагностични тестове са насочени към откриването на биохимичния състав на даде изделия, както и за определяне цялостното състояние на организма.

Те могат да помогнат при по-точната диагностика на състоянието на тялото в конкретни моменти от деня.

Така, при слабости в мускулите, усещане на трептене на сърцето и други подобни симптоматични пристъпи, можете да използвате тези резултати, за да разберете биохимичното състояние на организма и дали тези симптоми са причинени от недостатък на вещества.

Медицинска лаборатория за туморни маркери

Туморните маркери са специфичен вид белтъчини намиращи се в тялото, които могат да бъдат засечени със специален тест наречен тест за туморни маркери.

Всеки тест специализира в конкретен вид маркер или група от такива, като основния им начин за откриване, е чрез взимане на кръвна проба.

Тези тестове се правят в специализирани лаборатории като Kandilarov.com, където можете да намерите отлична обслужване и бързо получаване на резултати след само 1 ден.

Имунологични тестове

Тестовете на имунитета, неговата сила и способността му да се справя с конкретни патогени, се правят всеки ден в клиниките и лаборатории в цяла България.

Тези тестове целят да диагностицират състоянието и силата на имунитета, като могат да бъдат основа за преход към имуностимуланта терапия.

Много често тези тестове се правят както на индивиди с хронично слаб имунитет, така и на деца, които необяснимо, често заболяват.

Тези тестове използват налични колонии от омаловажени бактерии, за да се прецени силата реакцията на имунната система. Тестовете могат да бъдат направени за най-често срещаните настинки, до шарка и други опасни видове вируси и патогени.

Ако искате да немерите сигурни резултати, то търсите медицинска лаборатория от калибъра на Kandilarov.com.

Сподели
Share