Новата комедия „Петък вечер“ с премиера във Варна на 8 юни

Павел Иванов, Стоян Дойчев, Филип Буков и Христо Пъдев се събират на театралната сцена за една (без)паметна „Петък вечер“. Премиерата на новия авторски спектакъл във Варна ще бъде на 8 юни във Фестивален и конгресен център.

Има седмици, в които единственият смисъл е очакването на петъчната вечер. Има дни, които минават изцяло в планирането ѝ. Има хора, за които петък вечер е със статута на религиозен празник.

Героите на пиесата обаче не са от тях. Те са четирима млади мъже, на които все по-рядко се удава възможността да се забавляват. Петък вечер за тях се е превърнала в една от най-смелите им мечти. Както е за почти всички млади бащи, например.

Четиримата актьори влизат в различни роли, през които ни показват как може да мине една петък вечер – от подготовката за излизането до намирането на вратата на дома и уцелването на ключалката на следващата сутрин.

Режисьор на спектакъла е Ивайло Ненов. Автори са Ваня Георгиева, Николай Ангелов и още една камара батковци, както се шегуват от екипа. Александър Деянов – Skiller е композитор на музиката и аудио ефектите на „Петък вечер“, а публиката ще се изненада от изпълнението им от актьорите на живо.

Премиерата на спектакъла в София в края на май беше пред пълна зала и в атмосферата на смях и аплодисменти. Това лято постановката ще бъде на турне в няколко града, сред които Бургас, отново София, Велико Търново и Добрич.

БИЛЕТИ:

Варна, 8 юни: https://bit.ly/3vHDphO

——–

Петък вечер

Авторски спектакъл

Актьори: Павел Иванов, Стоян Дойчев, Филип Буков, Христо Пъдев

Режисьор: Ивайло Ненов

Автори: Ваня Георгиева, Николай Ангелов и още една камара батковци

Сценограф: Теодор Киряков

Композитор: Александър Деянов – Skiller

Хореограф: Александър Манджуков


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии